Kartal'ın düşüş öyküsü 37

Kartal'ın düşüş öyküsü 37

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

Uğur ÖZTEKE

KONYASPOR’DA ŞOK POLİS OPERASYONU

Konyaspor’lu futbolcular Erhan Albayrak, Celaleddin Koçak, Caner Altın ve kulübün bir sağlık görevlisi Konya polisinin ‘Lokum’ adlı fuhuş operasyonu kapsamında ifade verdi. Bu haber yerel basın organlarının yanı sıra ulusal basında da yer alınca 2 Nisan 2009 günü kulübün internet sitesinden ‘ Bugün bazı basın yayın organlarında ve internet sitelerinde yer alan haberlerde adı geçen oyuncularımız ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir. Olay sonuçlanınca gerekli açıklama kulübümüz tarafından yapılacaktır.’deniliyordu

‘BEKÂRLAR YAPARLAR’ DEMEDİM

Camiada bu üzücü gelişmeler yaşanırken bazı yayın organlarında yer alan ‘bekarız yaparız’ şeklindeki futbolcu açıklamaları basın sözcüsü Nadir Avcan tarafından ‘bekarlar yaparlar’ şeklinde yer aldı. Basın sözcüsü Avcan 4 Nisan günü ’ Ben öyle bir açıklama yapmadım. Yaptığım açıklamada futbolcuların ‘bekarız, genciz bize anlayış göstermeniz gerekir’ diyerek kendilerini savunmaya çalıştıklarını ifade ederek açıklama yapmama rağmen konu ister istemez çarpıtılmıştır. Birkaç futbolcu yüzünden koskoca bir camianın asla yıpratılamayacağını herkesin bilmesi gerekir. Konyaspor sezon sonuna kadar ligde başarılı bir grafik sergileyecek ve ligi en iyi yerde

Konya polisinin ‘Lokum’ adını verdiği fuhuş operasyonuna takılan Konyaspor’lu futbolculardan Erhan Hacettepe maçı öncesi süresiz kadro dışı bırakılarak sözleşmesi tek taraflı fesh ediliyordu. Ama bu operasyonunu basına sızmamsının ardından futbolcuların kendilerini savunurken ‘Bekarız yaparız’ sözü basın sözcüsü tarafından da ‘Bekarlar yaparlar’ açıklaması ile gündeme gelecekti. Basın sözcüsü daha sonra yaptığı açıklamada böylebir ifade kullanmadığını açıklayacaktı. Çok değil iki hafta sonra Gençlerbirliği ile yapılan maçın ardından yine Basın sözcüsü Avcan ile Teknik Direktör Giray Bulak arasında ‘İsmail Güldüren’ tartışmaları alevlenecekti.

bitirecektir…”  ’diyordu.

HACETTEPE’Yİ 2-0 YENİYORUZ

Süper Lig'in 26.haftasında Hacettepe Spor'u konuk eden takımımız, rakibini ilk yarıda Kratochvil ve Serhat Akın'ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederken, 2 hafta aradan sonra galip geldi ve puanını 30'a çıkarttı.

FUHUŞ OPERASYONUNUN

FATURASI KESİLİYOR

Konyaspor yönetimi 7 Nisan günü polisin fuhuş operasyonuna takılan futbolcular ile ilgili aldığı kararı kamuoyu ile paylaşır. Buna göre Erhan Albayrak'ın sözleşmesi tek taraflı fesh ederek 100 bin TL para cezası verilirken, Celaleddin Koçak’da 100 bin TL para cezasına çarptırılır.

Gençlerbirliği: 1-KONYASPOR: 0

Üst üste kötü sonuçlar alan ve rakiplerinin topladığı puanlara karşılık vermekte zorlanan Konyaspor final gözüyle baktığı Gençlerbirliği maçını da kaybetti. Lig'in 27.haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Konyaspor, ilk yarısı golsüz sona eren maçta rakibine 1-0 mağlup oldu. Bu maçtan sonra da ortalık kötü karışacaktı.

BABIN SÖZCÜSÜ AVCAN’DAN

BÜYÜK VE İDİALI ÇIKIŞ(!)

Maç sonucunda Teknik Direktör Giray Bulak, rakip karşısında ilk yarıda iyi oynadıklarını, ancak ikinci yarıda rakipleri önünde direnç gösteremediklerini ve kaybettiklerini söylerken Basın Sözcüsü Avcan “İsmailsiz maçımız geçmiyor” diyerek ‘İkinci yarıda 59.dakikada golü yedik. Beraberlik ve galibiyet için bastıracağımız bir dönemde forvetten Serhat Akın’ın çıkıp yerine defansa İsmail Güldüren’in oyuna girmesine maçı izleyen herkes gibi bizlerde şaşırdık. İsmail Güldüren’siz maçımız geçmiyor. Hocanın bu noktadaki ısrarını anlamıyoruz. Baskılı oynayacağımız bir dönemde etkili olabilecek, gol yollarındaki oyuncunuzu çıkartıp yerine defans ağırlıklı bir oyuncu alıyorsanız ve takım kadrosuyla oyun içerisinde sürekli oynuyorsanız bu maça gerektiği şekilde konsantre olamadığınızın bir işareti. Bu konuda Teknik Direktörümüz Giray Bulak’ta hatasını kabul etti. Ama önemli olan hatayı kabul etmek olduğu kadar bunların tekrarlanmamasına çalışmak. Sezonun tamamlanmasına 7 hafta var ve bu haftalar öncesi az da olsa sıkıntı yaşadığımız ortada. Takımda sorunun ne olduğunu, kalan haftalar öncesi neler yapılması gerektiğini oturup konuşacağız. Hataların tekrarlanmaması adına gereken neyse o yapılacak” diyordu. Bu cümleler zaten ortalağın alevlenmesine de yetip artacaktı.


Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 12 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 13 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 14 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 15 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 16 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 17 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 18 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 19 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 20 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 21 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 22 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 23 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 24 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 25 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 26 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 27 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 28 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 29 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 30 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 31 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 32 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 33 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 34 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 35 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 36 yazısı için tıklayın

 

Devamı yarın...

Önceki ve Sonraki Haberler