Kartal'ın düşüş öyküsü 19

Kartal'ın düşüş öyküsü 19

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

Uğur ÖZTEKE

 

BULAK İLK ACI

İTİRAFINI YAPACAKTI

İlerleyen haftalarda Giray hoca tepki almaya devam edecekti. Ve ilk haftaların ardından kendisi de yanlışlarını cesaretle dile getirecek itiraf edecekti. Ancak o haftaya gelmeden dün kaldığımız yerden yazı dizimize devam edelim. 

KUNTOĞLU’NDAN GALATASARAY

MAÇININ HAKEMİNE BÜYÜK ÖFKE

Galatasaray maçında hakemin yanlış bir kararının oyunun kırılmasına neden olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu “Karşılaşmada verilen bazı hakem kararlarının hatalı olduğuna inanıyorum. Özellikle ikinci yarıda Lincoln'un attığı golden önce faul ve ofsayt vardı. Hakem görmemiş olabilir. Ama Anadolu kulüpleri çok zor şartlarda ayakta duruyorlar. Verilen emeklerin boşa gitmemesi için hakemlerin verdikleri kararlarda daha dikkatli olmaları gerekiyor. Biz de Galatasaray maçındaki hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bu mağlubiyeti gelecek hafta oynayacağımız Trabzonspor maçını kazanarak telafi edeceğimize ve ligin ikinci yarısında Konya'da

Ligin altınca haftasında evinde Trabzonspor’u ağırlayan temsilcimiz belki de sezon başından bu yana en mücadeleci ve istekli futbolunu bu doksan dakikada sergileyecekti. Zaten bu maçta sahada verilen mücadeleden tutunda tribünlere kadar her şey güzeldi. Tek güzel olmayan çirkinlik ise sonuçtu. Çünkü futbolda bize göre tek bir şey geçerliydi o da skor, Skor yine bizim aleyhimize idi. Ancak başarısız sonuçların klasik filmi bu doksan dakikanın sonunda bir kez daha sahnelenecekti. Bu kez Giray hoca sahne alacak ve maçın kaybedilmesinden kendisinin sorumlu olduğunu söyleyerek ikinci Konya serüveninde ilk itirafını yapacaktı. 

oynayacağımız maçta Galatasaray'ı yenerek bu maçın rövanşını alacağımıza inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

TRABZON MAÇINDA FUTBOL

MEST ETTİ AMA YA SONUÇ…

Ligin 6. haftasında rakip güçlü Trabzonspor’du. Transferin şampiyonu Bordo-mavili ekibi Konya’da ağırlayan Konyaspor belki de sezonun en iyi futbolunu bu maçta ortaya koydu. 1-0 geriye düşülmesine rağmen yılların eskitemediği Veysel Cihan’ın attığı 2 şık golle Trabzonspor’a 2-1 üstünlük kuran Konyaspor, fazla cesur olmasının bedelini ise kalesinde son anda gördüğü gollerle ödedi. Hücuma çıkarken savunmasında açıklar veren yeşil-beyazlılar, İsaac’ın kontra ataklardan attığı gollere engel olamayıp sahadan 3-2 yenik ayrılıyordu.

Ama kimse üzülmedi, hatta maçın bitiş düdüğüyle birlikte tüm tribünler ayağa kalkıp futbolcuları alkışladı. Çünkü sahada gerçekten iyi bir Konyaspor vardı…

GİRAY BULAK’TAN İLK

İTİRAF ve İLK KEŞKE

Trabzonspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Giray Bulak,İzleyenlere keyif verici bir maç izlettik. Kazanmayı çok istiyorduk. Skoru 1-0'dan 2-1'e döndürmek kolay değil. Bunu başardık. Ama Trabzonspor’da 2-1'den 3-2 öne geçmeyi başardı. 4-1'lik Galatasaray mağlubiyetinden sonra Trabzonspor maçı kolay değildi. Maçta skoru 3 veya 4-1 yapabilecek pozisyonları bulduk. Ama bunlarda direkleri geçemedik. Ama ben keşke oyuncularımı 2-1'lik skorla önde iken 3-1'e zorlamasaydım. Önde pres yapıp bir gol daha atmak istiyorduk. Önümüzdeki pozisyonda keşke pres ve baskı yaptırmasaydım. Pozisyonun dönüşü geldi bize ikinci gol oldu. Daha sonra öne geçtiler. Kaybettiğimiz 3 puandan dolayı ve oyunumuzun karşılığını alamadığımız için üzüntülüyüz. Ama mücadele, yardımlaşma ve oyunda tempo üst seviyedeydi. Bunlar için oyuncularımı kutluyorum. Her geçen gün taktiksel ve mental anlamda daha da gelişerek oynayacağız. Lige verilen arayı en iyi şekilde çalışarak değerlendireceğiz” şeklinde konuşuyordu.

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 12 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 13 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 14 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 15 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 16 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 17 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 18 yazısı için tıklayın

 

Devamı yarın... 

Önceki ve Sonraki Haberler