Kartal'ın düşüş öyküsü 11

Kartal'ın düşüş öyküsü 11

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

Uğur ÖZTEKE

BURAYA KÖPEK BAĞLASAN DURMAZ(!)

Konyaspor’un alt yapısından Arda’lar Semih’ler çıkartacaklarını, 3 yıl sonra altyapıdan A takıma en az 3 oyuncu almayı planladıklarını iddialı ve açık şekilde bağıra bağıra söyleyen başkan Kuntoğlu aradan geçen 5-6 aylık bir süre sonra biz gazetecilere şunları söylüyordu: “Alt yapı için çok güzel şeyler yapacaktık. Takımın başına geldikten sonra bu çocuklar nerede kalıyormuş bir gidip görelim dedik. Alt yapının kaldığı yere gidince şok oldum. Oralara köpek bağlasan durmaz ki…”  İşte Konya ve Konyaspor gerçeğinin en acı tablolarından birisi de bu idi. Çünkü Konyaspor’un geleceği dediğimiz alt yapı için bizlerin yorumlarına gerek yoktu ki kulübün 1 numarası, takımın başı ‘Burada köpek barınmaz’ derken belki de en acı ifadeyi kullanıyordu.

ERHAN ALBAYRAK

İMZAYI ATIYOR

Bu arada Konyaspor’da transferde tüm hızı ile sürüyordu. Nitekim 19 Temmuz 2008 günü Erhan Albayrak Yeşil-Beyazlı renklere dahil ediliyordu.

‘BEN MAL DEĞİLİM KONYA’DA

OYNAMAM’ DİYEN FAHRİ’DE

İMZASINI ATIYORDU

Konyaspor ile ismi geçtiği andan itibaren Konya’ya karşı çok açık tavır koyan ve transferinin bile kendisinden habersiz konuşulmasına tepki gösteren dahası İstanbul basına boy boy pozlar verirken ‘Ben mal değilim Konyaspor’da oynamam’ diyen Fahri Tatan 22 Temmuz günü Yeşil-Beyazlı renklere imza atıyordu. Bu transfer kulübün internet sitesinden ise şöyle duyuruluyordu: ‘Kulübümüz Beşiktaş'tan transfer ettiği Fahri Tatan ile Başkanımız Mehmet Ali Kuntoğlu ve Basın Sözcümüz Ramazan Özer'in de hazır bulunduğu törenle İstanbul’da 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kabataş'taki Kahve Dünyası'nda gerçekleştirilen ve Kulüp Başkanımız Mehmet Ali Kuntoğlu ile Basın Sözcümüz Ramazan Özer’in de hazır bulunduğu imza töreninde yeni transferimiz Fahri Tatan kendisini 2 yıllığına Konyaspor'lu yapan sözleşmeye imza attı.

FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI  

23 Temmuz günü Süper Lig’de 2008-2009 sezonu fikstürü çekildi. Bu fikstür çekimine göre Konyaspor’un ilk rakip Başkent temsilcilerinden Ankaragücü oluyordu.

SEZON ÖNCESİ SON

TRANSFER ERDAL KILIÇASLAN

Konyaspor’un sezon öncesi son transferi ise 29 Temmuz 2008 günü gerçekleşiyordu. Gaziantepspor’dan Erdal Kılıçaslan resmi sözleşmeyi imzalıyor ve o da Yeşil-Beyazlı

kadroya dahil ediliyordu.

NECATİ ATEŞ TRANSFERİNDE

SON NOKTA KONULUYORDU

Konyaspor’un transfer de ısrarla istediği oyunculardan birisi de Galatasaray’dan Necati Ateş idi. bu zor transfer olayı da 1 Ağustos 2008 kulübün resmi internet sitesinden şu başlık ile kamuoyuna duyuruluyordu “Necati Ateş transferinden vazgeçtik.” 

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın

Devamı yarın...

 

Önceki ve Sonraki Haberler