Kartal'ın düşüş öyküsü 12

Kartal'ın düşüş öyküsü 12

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

Uğur ÖZTEKE

AKYÜREK İLE HİÇBİR SORUNUMUZ YOK

Konyaspor’da yeni sezon ile ilgili olarak çalışmalar hem teknik hem de yönetim bazında sürdürülürken 5 Ağustos günü sezon açılış törenine Hollanda’nın ünlü kulübü Feyenoord’un geleceği açıklandı resmen açıklandı.

60 MİLYON YTL’LİK BİR KULÜP HEDEFİ

Başkan Kuntoğlu bu günlerde iddialı açıklamalarını yine aralıksız olarak sürdürüyordu. Mesela 5 Ağustos 2008 günü yaptığı açıklamada maddi yönden güçlü bir kulüp olmanın yanı sıra kulübe iş dünyasının da sahip çıkması için projelerini belirtiyordu.

İşte o günün haberi şöyleydi:

Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, kulübün mali yapısıyla ilgili bilgi verirken hedeflerini iki yıl içinde 60 milyon YTL’lik bütçeye sahip olmak olarak açıkladı. Kuntoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek ile de uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

900 İŞADAMI KULÜBE ÜYE OLACAK

Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, yeşil-beyazlı kulübü “Anadolu Yıldızı” yapmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Kulübün bütçesini arttırmak için Konya, İstanbul, Ankara ve İzmir merkezli olmak üzere çalışmaların sürdüğünü kaydeden Kuntoğlu, “Bu sene takımın durumuna bakacağız, takımın iskeleti oluştu. Transferlerin çoğunluğu en az 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gelecek yıl çok fazla transfer ihtiyacımız olmayacak ve kaynakları başka alanda kullanacağız. Dolayısıyla 2009-2010 sezonu itibariyle Konyaspor, 60 milyon YTL’lik bütçesi ile Anadolu’nun parlayan yıldızı olacak. Bu noktada çalışmalar sürüyor. Ankara, İstanbul ve İzmir’de 300’er tane işadamı ile görüşme yaptım. Takımımızın sezona başlamasının ardından bu üç büyük şehirde verilecek organizasyon ve yemeğin ardından Konyaspor kongre üyeleri yeniden belirlenecek. 900 işadamı belli rakamlar karşılığında Konyaspor üyesi olacaklar ve kulüp kendi kendini yöneten seviyeye gelecek” dedi.

Sezon başının spor kamuoyunda dedikodu olarak da olsa en çok dillendirilen konularından birisi de Başkan Kuntoğlu ve yönetiminin Büyükşehir Belediye Başkanından tam icazet almadan genel kuruldan seçildikleri ve bu yüzden de Başkan ile Kuntoğlu’nun arasının limoni olduğu söylentileriydi. Bunda gözle görünen elle tutulan en büyük gerekçe ise Başkan Kuntoğlu’nun göreve gelirken ‘Biz paralı yönetimiz kimseden para istemeyeceğiz’ anlamını taşıyan açıklamalarıydı. İşte bu dedikodular ayyuka çıkınca Kuntoğlu şu açıklamayı yapıyordu

Genel kurul sonrası spor kamuoyunda ki en büyük dedikodu Başkan Kuntoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek arasında sert olmasa da bazı rüzgarların estiği yönünde idi.  Bu konuda her iki tarafta ne derse desin tarafsız olarak bakıldığında haklılık payları olabilirdi. Çünkü Kuntoğlu son yıllarda Konyaspor kamuoyunun görmeye alışık olmadığı sıra dışı bir başkandı. İlerleyen günlerde b.u söylenti sorun olunca Kuntoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile aralarında hiçbir sorunun olmadığını açıklayacaktı.


AKYÜREK İLE HİÇBİR SORUNUMUZ YOK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile aralarında sorun bulunmadığını ve Akyürek ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Kuntoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek ile sürekli görüşme halindeyiz. Kendisi ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Belediyemizin ve Tahir Başkan’ın yeni sezonda da Konyaspor’a katkıları devam edecek. Ancak kulüp gelecek yıllarda kendi kendini yöneten bir seviyeye gelecek” diye konuştu.

 

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın

Devamı yarın...

Önceki ve Sonraki Haberler