Kartal'ın düşüş öyküsü 21

Kartal'ın düşüş öyküsü 21

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

LİGİN YANI SIRA

BİR DE KUPA MACERAMIZ VARDI

17 Ekim’de 2008 - 2009 Sezonu Fortis Türkiye Kupası grup kuraları Ataköy Olimpiyat Evi'nde çekildi.Çekilen kur’a sonucunda Konyaspor’umuz Denizlispor, Sivasspor, Manisaspor ve Alanyaspor ile birlikte ‘C’ grubunda yer aldı. Kura çekimine 2007 - 2008 futbol sezonunda Turkcell Süper Lig'i ilk dört sırada tamamlamış olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor ile Fortis Türkiye Kupası 2. kademe karşılaşmaları sonunda tur atlayan Alanyaspor, Altay, Ankaraspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Bursaspor, Denizlispor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kayserispor, Konyaspor, Malatyaspor, Manisaspor, Tokatspor ve Trabzonspor temsilcileri katıldı. Konyaspor, kura çekimi sonrasında Denizlispor, Sivasspor, Manisaspor ve Alanyaspor ile birlikte ‘C’ grubunda yer aldı.

KUPADA “KEKLİK” GRUP YORUMU

Bu grup spor kamuoyu tarafından ‘keklik’ grup olarak yorumlanıyordu. Çünkü tüm takımlar düşünüldüğü zaman grupta ki rakiplerimiz tam dişimize 

Gaziantep’ten deplasmanda alınan galibiyet elbette çok önemliydi ve başarı idi. Bu galibiyet sonrası şehirde ki sıkıntılı kesimin yanı sıra bazı yöneticiler ile futbolcular da bir anda zafer sarhoşluğuna bürünmüşlerdi. İşte Brezilyalı file bekçisi Jefferson Galvao bu maçtan sonra şöyle bir açıklama yapıyordu.’ligin ilk 7 haftasında sadece ‘Büyük’ diye anılan ekiplere karşı kaybettik, ancak son haftalarda oyun anlamında yakaladığımız çıkışı Gaziantepspor deplasman maçıyla skora yansıttık. Bundan sonra kazanmaya devam edeceğiz’ …

göre idi ve Yeşil-Beyazlıların gruptan çıkması normaldi. Normal olmayan ise çıkamaması idi. Bekleyip bununda sonucunu görmek en doğrusu olacaktı.     

ANTEP’TE GELEN SÜRPRİZ ZAFER

Tekrar lige döndüğümüz zaman Trabzon yenilgisi ile yara alan Konyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan istifade ederek Antalya’da kampa girdi. Burada katıldığı dörtlü turnuvada da birinci olan ve moral depolayan Konyaspor, kamp dönüşü Gaziantepspor’a konuk oluyordu. Nurullah Sağlam ile iyi bir çıkış yakalayan Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı’nda oynanan maçın kesin favorisiydi. Ama topun yuvarlak olduğu ve maçın oynanmadan kazanılmayacağı gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi. Konyaspor güçlü ve iddialı rakibini Kaue Da Silva’nın golüyle 1-0 yenip, deplasmandaki ikinci geneldeki 3. galibiyetine imza atıyordu. Bu özellikle belli bir kesim tarafından bir yerde sezon başında aralarında bizimde bulunduğumuz küçük kesimin suratına indirilmiş tokat olarak lanse ediliyordu. Ama o kesimin insanları önce şunu bileceklerdi ki biz onlardan önce Konyaspor’lu idik. Keşke birde bunun ölçüsü olsaydı da bizim daha Konyaspor’lu olduğumuzu gösterebilseydik. Yine de en iyi ilaç zaman diyerek soyunduğumuz dervişlik felsefesi içerisinde sabretmeye çalıştık. Çünkü biz Konyaspor’un başarısı ile onlardan daha çok mutlu oluyorduk.   

RAMAZAN ÖZER’İN MAÇ

SONU AÇIKLAMALARI

Gaziantepspor galibiyetinin takımımız için çok büyük moral olduğunu açıklayan Basın Sözcüsü Ramazan Özer “Uyum sorununu tam olarak atlatamadığımız bir dönemde oynadığımız zorlu maçlar serisini tamamladıktan sonra kendi ayarımızda olan takımlarla olan seriye başladık. Bizim amacımız her maça kazanmak için çıkmak. Bunun için sahada son düdüğe kadar mücadelemizi yapmak. Gaziantepspor deplasmanında alınan galibiyet takımımıza büyük bir moral oldu. Takımımız İstanbul B.Ş.Bld.Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bundan sonra her maçı kendi içinde bir final olarak görüyoruz. Sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. İyi bir seri yakaladığımız zaman ligin üst sıralarında kendimize yer bulacağımıza inanıyoruz” diyordu. Ama yine bekleyip görme politikasında bir süre sonra bu yönetimden ilk fire veren isimlerin başında Basın Sözcüsü Ramazan Özer gelecekti. 

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 12 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 13 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 14 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 15 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 16 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 17 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 18 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 19 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 20 yazısı için tıklayın

 

Devamı yarın... 

Önceki ve Sonraki Haberler