Kartal'ın düşüş öyküsü 32

Kartal'ın düşüş öyküsü 32

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

BAŞKAN KUNTOĞLU HALA

LİGİ İLK 10’DA BİTİRECEĞİMİZİ

İDİDA EDİYORDU

Ligde ilk yarısında 16. hafta bitmişti durum hiç de iç açıcı değildi ama Başkan Kuntoğlu’da inat ve ısrarla takımın ligi ilk 10 takım arasında bitireceğini söylüyordu. Ama isterseniz önce şu Fenerbahçe maçına önce Erman Toroğlu’nun sonra da Başkanın açıklamaları ile son verelim 

 ‘Kural hatası’ var!

HAKEMLER BAŞROLDE

Erman Toroğlu’nun yorumu ise şöyleydi ‘Dün gece maçın baş aktörleri yine futbolcular değildi. Hakem ve yardımcılarıydı. Pozisyonu göremezsin tamam. Her şeye razıyım. Peki kale ağları yırtık, bunu nasıl görmüyorsun? Nasıl kontrol ediyorsun? Ma.çın içinde bir pozisyon olup da o ağlar yırtılmadı. Kale ağlarını bile kontrol etmekten aciz hakemlerin yönettiği maçlar da bu kadar olur. Gelelim maçta ki Önder’in gol pozisyonuna. Oğuzhan topa vurduğunda Önder iki elini açarak zıplıyor. Bu ne demek ? “Bu top bana çarpsın, arkama geçmesin demek”. Yani pozisyonda iyi niyetli değil Önder. Çok yakın mesafe bile olsa bu pozisyonu, hakemin çarpma olarak kabul etmemesi gerekiyor. Oynama kabul etmesi gerekir. Nitekim de top Önder’in açtığı kollardan birinin pazusuna çarpıyor ve gol oluyor. Yani ortada yine bir pazu dolması var.

KUNTOĞLU ‘ARTIK

BÜYÜKLERE YEM OLMAYALIM’

Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu, tecrübesine güvendikleri maçın orta hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nun bariz bir hata yaparak elle atılan golü verdiğini belirterek “Yönetim Kurulumuz ve Konya şehri adına kendisini kınıyoruz. Biz de dahil Anadolu takımları artık ‘Büyükler’e yem edilmesin.” Derken ‘‘Yine Konyaspor-Fenerbahçe maçı ve yine elle atılan bir gol. Tecrübesine çok güvendiğimiz hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun elle oynama gerekçesiyle iptal ettiği gol kararını, daha sonra yardımcısının uyarısıyla gol olarak değiştirmesine ve sonrada “Pozisyonda ofsayt yok’ diye ucuz bir bahaneyle işin içinden sıyrılmasına bir anlam verebilmiş değiliz. Herkesin elle atıldığını gördüğü golü sadece yan hakemin görmemesi, maçın orta hakeminin de yardımcısına uyması sonucu maruz kaldığımız durum ortada. Tecrübeli bir hakemden böylesi yanlış bir karar beklemiyorduk. Ben açıkçası biz de dahil Anadolu kulüplerinin büyükler diye tabir edilen takımlara karşı hakemler tarafından yem edilmemesini istiyorum. Yönetimimiz ve şehrimiz adına hakem Kuddusi Müftüoğlu’nu kınıyorum” diyor ve son cümlesinde hedefi tekrarlıyordu ‘ Takımımızın oynadığı futboldan memnunum. Devre arasında yapacağımız transferlerle takımımızın bu yılki hedefi olan ilk 10’da sezonu bitireceğine inanıyoruz”

KONYASPOR 16 HAFTADA

TEK BİR PENALTISI YOKTU

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun 16 haftadan oluşan ilk bölümünde, hakemler toplam 33 kez penaltı noktasını gösterirken, temsilcimiz bu dönemde penaltı atışı kazanamayan iki takımdan biri olurken aleyhteverilen tek penaltı ise golle sonuçlanmamıştı.

Konyaspor 16 haftadan oluşan ilk bölümünde oynanan maçlarda lehine penaltı kararı verilmeyen iki takımdan birisi idi. Ayrıca, ligin 2.haftasında deplasmanda oynadığımız ve 2-0 kaybettiğimiz Beşiktaş maçında Selçuk Dereli tarafından rakibimiz lehine verilen penaltı kararında Delgado’nun vuruşunda kaleci Jefferson başarılı bir kurtarışla gol izni vermemişti.

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 12 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 13 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 14 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 15 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 16 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 17 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 18 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 19 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 20 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 21 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 22 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 23 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 24 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 25 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 26 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 27 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 28 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 29 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 30 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 31 yazısı için tıklayın

 

Devamı yarın...


Önceki ve Sonraki Haberler