Kartal'ın düşüş öyküsü 25

Kartal'ın düşüş öyküsü 25

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

Uğur ÖZTEKE

KONYASPOR İÇİN A

PROTOKOL MORAL YEMEĞİ

18 Kasım günü Vali Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Haşmet Okur, Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde teknik heyet ve futbolcularında katılımı ile yemekte bir ara geldiler. Yemeğin konusu tabii ki Konyaspor’du.  Yemek öncesinde Vali Sayın Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Teknik Direktörümüz Giray Bulak ile yaklaşık 30 dakika süren bir görüşme yaptılar. Görüşmede futbolun dünyada spor olmaktan çıktığını ve başlı başına bir sektör haline geldiğini ifade eden Teknik Direktör Giray Bulak, takımın içinde bulunduğu durum ve gelecek ile ilgili olarak bir brifing verdi.

MUSTAFA ER SAKATLANIYOR

19 kasım 2008 günü Konyaspor forması altında tüm iyi niyetine rağmen bir türlü tribünlerle istenilen barışı kuramayan takımın tecrübeli isimlerinden Mustafa Er’in, burkulma sonucu ayak tarak kemiğinde meydana gelen kırık nedeniyle yaklaşık 1 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

BASHİR EL TABEİ

İLK ANTRENMANA ÇIKTI

BASHİR EL TABEİ Konyaspor’un yine en garip transferlerinden birisi idi. Transfer komitesinin Konya’ ya gelmeden uçurup kaçırdığı yaldızlayıp yıldız yaptığı Mısırlı defans oyuncusu her ne hikmetse Konyaspor ile antrenmanlara çıkmasına rağmen dahası peşinatını bile almasına rağmen bir anda Konya’ yı bırakıp Bursaspor’u tercih edecekti. Ama böyle bir zihniyet Bursa’da da tutunamayacak ve yok olacaktı. Bu yok oluş futbolcunun elinde idi. Ama peki bu ismi Konya ’ya kimler ne maksatla getirmişti?

ÇIKTI AMA YA SONUNDA !...

21 Kasım 2008 günü ara transfer dönemi için kesin anlaşmaya varılan Mısırlı savunma oyuncusu Bashir El Tabei, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Yeni transfer Mısırlı Bashir El Tabei, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanın ardından özel olarak şut çalışmasına tabi tutuldu. Bir süre Konyaspor ile idmanlara çıkan ve peşinatını bile alan Mısırlı oyuncu daha sonra sürpriz bir şekilde Konya’dan kaçıp Bursaspor ile el sıkıştı. Ama Bursa’daki hoca değişikliğinin ardından orada da kalamadı ve kayıplara karışarak sırra kadem bastı.

KONYASPOR KAYSERİ İLE

EVİNDE BERABERE KALIYORDU

Turkcell Süper Lig’in 12.haftasında Kayserispor’u konuk eden takımımız, bu mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ve 1 puanla ayrıldı. Basın Sözcüsü Ramazan Özer, Kayserispor karşısında takım oyunu olarak sezonun en iyi mücadelelerinden birini sergilediklerini sergileyerek  “Ligin boyu kısaldıkça her maçın zorluk derecesi artıyor. Tek düşüncemiz ilk yarı itibariyle kalan haftaları puan olarak en iyi şekilde değerlendirmek” şeklinde görüş belirtiyordu.

VE TEHOUE KAÇIYOR

28 Kasım 2008 günü Konyaspor kulübünden şöyle resmi ama talihsiz bir açıklama geliyordu

‘Futbolcumuz Jonathan Kahne Tehoue, hiçbir haklı sebebi ve hiçbir alacağı olmamasına rağmen Konya’dan ve Konyaspor’dan sabah saatlerinde izinsiz olarak ayrılmıştır. Kendisi hakkında gerek Türkiye Futbol Federasyonu ve gerekse FİFA nezdinde gerekli girişimlere başlanılmış olup, kulübümüzün hakları her türlü yasal platformda aranacaktır.

Futbolcumuz Jonathan Kahne Tehoue, sabah saatlerinde hiçbir haklı sebebi ve hiçbir alacağı olmamasına rağmen izinsiz olarak Konya’dan ve Konyaspor’dan ayrılmıştır. Bu konuda zaman geçirmeden gerek Türkiye Futbol Federasyonu gerekse FİFA nezdinde gerekli bildirimler ve ihbarlarda bulunulmuş olup, Kulübümüzün her türlü yasal platformda haklarının aranacağını spor kamuoyunun bilgilerine sunarız.’


 

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 12 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 13 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 14 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 15 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 16 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 17 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 18 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 19 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 20 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 21 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 22 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 23 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 24 yazısı için tıklayın

 

Devamı yarın... 

Önceki ve Sonraki Haberler