Özden: Elimden geleni yaparım

Özden: Elimden geleni yaparım

Konyaspor'un milli file bekçisi Özden Öngün, ilk yarıyı, ikinci yarı hedefini ve Konyaspor'un son durumunu değerlendirdi. Beklemedikleri puanlar kaybettiklerini ifade eden Özden ikinci yarı bunları telafi edeceklerini ifade etti.

Özden, "Hedef olarak 25 puan koymuştuk ama olmadı. Hedefimizin 3 puan gerisinde kaldık. Ara vermiştik, şimdi tekrardan çalışmalarımıza başladık. İkinci yarı hedefimiz daha üst sıralara tırmanmak. Çok zor maçlar olacak. Bütün takımlar daha istekli oynayacaklar. Ama ben inanıyorum ki bizim takımımız ilk yarı topladığı puanın çok çok üstünde bir puan toplayacak. Çünkü çok iyi bir takımız. Şimdi verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya güzel başlamak istiyoruz" dedi.

Transferlerin takımı etkilemeyeceğini savunan Özden, "Böyle şeyler gayet normal. Transfer döneminde bazı oyuncular gelebilir de gidebilir de. Biz iyi bir takımız. Arkadaşlık ortamı mükemmel. Yeni gelecek olan arkadaşlarımızın hemen uyum sağlayacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Özden, ikinci yarıdaki kendi hedefini ise, "İlk yarı olduğu gibi yine oynamak istiyorum. Oynayacağım da. Onun için çalışmalarım devam ediyor. Hocamın görev verdiği her maçta elimden gelenin fazlasını yaparım" diyerek açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler