Kartal'ın düşüş öyküsü 26

Kartal'ın düşüş öyküsü 26

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

Uğuır ÖZTEKE

 

KONYASPOR YÖNETİMİ ÇATIRDIYOR?

Turkcell Süper Lig'in 13.haftasında deplasmanda Kocaelispor'a konuk olan Konyaspor ilk yarısı golsüz sona eren mücadelesinde son 10 dakikada yediği gollerle 3-0 mağlup olacak ve yine hüsranı yaşayacaktı. Maç sonrası 30 Kasım 2008 günü 3-0’lık mağlubiyetin yenilen ilk golden sonra oyundan düşmelerinden kaynaklandığını ifade eden Veysel Cihan, Zafer Demir, Erhan Albayrak ve Serhat Akyüz “Bu durumda hepimizin kabahati var. Bir an önce kendimize çeki-düzen vermeliyiz” diyerek yönetim adına spor kamuoyunu sakinleştireceklerdi.

PARA DENİLİNCE YİNE CAM

SİMİDİ KONYA ŞEKER OLACAKTI

Konyaspor yönetiminin gündeminden hiç düşmeyen para sıkıntısı içeride had safhaya ulaşınca yönetimin ilk pasını çalacağı yer olarak şüphesiz Konya Şeker görünüyordu.  Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu’nun Vali Osman Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile Konya Şeker A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’a yaptıkları nezaket ziyaretinin ardından kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda ‘Kulübümüze maddi anlamda önemli bir destek sağlandı’ duyurusu yapılacaktı.

YÖNETİMİ SARSAN İLK İSTİFA

2 Aralık 2008 Günü saat 08:50 de Konyaspor’un internet sitesine şu haberin düştüğü görülür.

‘Spor kamuoyuna duyuru

Kulübümüzde Basın Sözcülüğü görevini yürüten Sayın Ramazan Özer, Yönetim Kurulumuzun gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantıda alınan kararla bu görevinden alınmıştır. Yeni görevlendirme önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacaktır.

Konyaspor yönetimi kamuoyu ile paylaşmasa da para sıkıntısı çekiyordu. Bu artık öyle bir dayanılmaz hal almıştı ki Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı devreye girecek ve Konyaspor adına PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’a gidilerek yine can simidi gibi Şeker’in kulübe yardımcı olması sağlanacaktı. Ama diğer taraftan yönetim içerisinde çekişme ve sen-ben kavgası ayyuka çıkacak Basın sözcüsü Ramazan Özer en sonunda istifa ederek yönetimin çatırdamasının sinyalini verecekti.    

29 Mayıs 2008 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulda göreve gelen Yönetim Kurulumuzda Basın Sözcülüğü görevini yürüten Sayın Ramazan Özer, Yönetim Kurulumuzun 01 Aralık 2008 Pazartesi günü gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısında aldığı kararla bu görevinden alınmıştır. Kulübümüz Basın Sözcülüğü için yapılacak yeni görevlendirme önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacaktır.

KONYASPOR KULÜBÜ” …

İSTİFA MI GÖREVDEN ALMA MI?

Oysa kulübün yaptığı bu açıklamadan tam 24 saat önce Konya’da görev yapan tüm basın ve yayın kuruluşlarına kulübün basın sözcüsü Ramazan Özer tarafından yazılı ve sözlü olarak 2 Aralık günü kendisinin bir basın toplantısı düzenleyerek istifasını ve istifasının gerekçelerini açıklayacağını bildirilmişti. Ramazan Özer’in istifa edeceğini basın yayın kuruluşlarından öğrenen Yönetim Kurulu ise gecenin ilerleyen saatlerinde üç dört yöneticinin birbiri ile kurduğu telefon trafiğinin ardından sabah internetten görevli kulüp görevlisine ulaşarak Ramazan Özer basın toplantısı için gazetecilerle bir araya gelirken bu açıklamanın siteye konmasını sağlıyorlardı. Ramazan Özer ise düzenlediği basın toplantısında istifa kararını resmen açıklıyordu ama yönetim kurulu üyelerinin özellikle de bazı yönetim kurulu üyelerinin korkarak bekledikleri istifanın arkasında ki gerçekleri ‘Konyaspor’un menfaatlerini düşünerek şimdilik kaydı ile açıklamayacağım’ cümlesi ile rahat bir nefes alıyorlardı.  

 

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 12 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 13 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 14 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 15 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 16 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 17 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 18 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 19 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 20 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 21 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 22 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 23 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 24 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 25 yazısı için tıklayın

 

Devamı yarın... 

 

Önceki ve Sonraki Haberler