Kartal'ın düşüş öyküsü 35

Kartal'ın düşüş öyküsü 35

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

Uğur ÖZTEKE

SONUN BAŞLANGICI OLAN GALİBİYET

Turkcell Süper Lig'in 23.haftasında deplasmanda ikinci sıradaki Trabzonspor'a konuk olan Konyaspor rakibini 84.dakikada Roman Kratochvil'in attığı golle mağlup etti. Konyaspor’da kaleci Oğuzhan’ın yıldızlaştığı ve bariz bir penaltısının verilmediği maçta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’u binlerce taraftarının önünde mağlup ettik. Ama ne yazık ki bu galibiyet kelimenin tam anlamıyla Konyaspor adına sonun başlangıcı olacaktı.

YÖNETİM PARASIZLIKTAN

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA

GİTMEK İSTİYORDU AMA(!)…

Parasızlık Konyaspor yönetiminin tek kelime ile artık belini büküyordu. Resmen açıklanmasa da Mehmet Ali Kuntoğlu yönetimi acil olarak olağanüstü genel kurula gitmek istiyordu. Çünkü bu yeni para kaynakları için belki de kulüp adına tek çıkar yol idi. Yönetimin bu ısrarla genel kurula gitmek isteme kararına ise el altından Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in genel kurula karşı çıktığı dahası yönetimin görevi bırakma isteğini ise sürekli olarak ret ettiği iddia ediliyordu

RAMAZAR ÖZER’İN İSTİFA İLE

BOŞALAN GÖRDEVE AVCAN GETİRİLİYOR

9 Mart 2009 Akşamı yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ise Ramazar Özer’in istifası ile uzun süreden bu yana boşta olan Basın Sözcülüğüne Nadir Avcan getiriliyordu.

BAŞKAN MAKSATLI HABERLERİ (!) YALANLIYOR

11 Mart 2009 Günü Başkan Kuntoğlu kulübün internet sitesinden zehir zemberek bir açıklama yapıyordu. İsterseniz önce bu açıklamaya bakalım

‘Kulüp Başkanımız Mehmet Ali Kuntoğlu, yerel bir gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şunu herkesin bilmesini istiyoruz. Konyaspor Yönetim Kurulu olarak herhangi bir genel kurul kararı almışlığımız yok ve görevimizin başındayız. Bu tür aslı olmayan haberlerin yapılması kulübümüze zarar veriyor 11 Mart 2009 Çarşamba tarihli yayınlanan yerel bir gazetede yer alan "Kongre rüzgarları mı esiyor?", "Ahmet Şan İstedi Kuntoğlu Kınadı" ve "Veli Kurt İstifa Etti" başlıklı haberlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Trabzonspor galibiyetinin sevincini doyasıya yaşamak istediğimiz bir dönemde yayınlanan bu tür haberlerin maksadını anlayamıyorum" diyen Mehmet Ali Kuntoğlu "Yerel bir gazetede yer alan habere göre Konyaspor olarak 10 Nisan 2009 tarihinde genel kurula gitmek için düğmeye bastığımız yer alıyor. Öncelikle Konyaspor Yönetim Kurulu olarak yaşadığımız

Ligde artık 20li hafta maçları oynanıyordu. Konyaspor’da daha doğrusu yönetimde parasızlık had safhaya ulaşmıştı. Kuntoğlu’nun şehirden beklentileri hiçbir karşılık göremezken yönetim de bir yerde pes etmek üzere idi. O günlerde gazetelere yansıyan haberlerde yönetimin olağanüstü kongreye giderek kan tazelemek güç kazanmak olarak nitelendiriliyordu. Ama yine o günün iddialarına göre Tahir başkan yönetimin yeni bir kongreye giderek kamuoyunda kongre krizinin yaşanmasını istemiyordu.    

sıkıntılara rağmen dimdik ayakta olduğumuzu belirtmeliyiz. Takımımızın yakaladığı çıkış trendiyle birlikte şehirde de Konyaspor'umuza olan ilgi konusunda ciddi gelişmeler olmuş ve Konya'nın Konyaspor etrafında birleşmeye başlamasını görmek bizlere de şevk vermiştir. Böyle bir dönemde ortaya atılan bu haberin maksadını tam bilmemekle birlikte anlamak istemeyenler için şunu tekrarlamakta fayda olduğunu düşünüyoruz. Konyaspor Yönetim Kurulu olarak görevimizin başındayız ve sezon sonuna kadar herhangi bir genel kurul kararının alınmayacağını rahatlıkla ifade edebiliriz. Ayrıca yine aynı gazetede yer alan "Veli Kurt İstifa Etti" haberinin kaynağını bilmiyoruz ama İkinci Başkanımız Veli Kurt istifa etmemiştir ve görevine devam etmektedir. Sürekli olarak genel kurul ve yönetimde istifalar olduğu şeklindeki haberler kulübümüze zarar vermekle birlikte yapanlara da herhangi bir katkı sağlamayacaktır. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz" şeklinde görüş belirtiyordu. Ayrıca "Ahmet Şan İstedi Kuntoğlu Kınadı" başlıklı haberinde kesinlikle doğru olmadığını ifade ederek "Konyaspor gibi marka bir değerin başına seçilmiş bir kişi ve ekibi olarak göreve geldik. Burada yaklaşık 10 aydır görev yapmaktayız. Ben Mehmet Ali Kuntoğlu olarak nerede, nasıl ve ne şekilde konuşacağımı bilen biriyim. Kaldı ki göreve geldiğimiz günden bu yana Konyaspor Yönetimi ve şahsım olarak Konyaspor'a hizmet vermiş değerli büyüklerimizle, başkanlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. Onların görüşlerinden kulüp menfaatleri doğrultusunda da yararlanıyoruz ve yararlanmaya devam edeceğiz. Haberde belirtildiği gibi değerli Başkanımız Sayın Ahmet Şan'ın isteği üzerine o açıklamayı yapmadım. O açıklamayı Konyaspor'u temsil eden şahsıma dolayısıyla da Konya'ya yapılan haksızlığı dile getirmek amacıyla yaptım. Bu şekilde haberlerin yapılması değerli başkanlarımıza ve bizlere zarar verecek düzeylere gelebilir. Bu tür hassas durumlara lütfen dikkat edilsin" demişti.

 

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 12 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 13 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 14 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 15 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 16 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 17 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 18 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 19 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 20 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 21 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 22 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 23 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 24 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 25 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 26 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 27 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 28 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 29 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 30 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 31 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 32 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 33 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 34 yazısı için tıklayın

 

Devamı yarın..

Önceki ve Sonraki Haberler