Türkiye’nin millî turbofan motoru TEI-TF6000’in ilk üretilen motor bütünü TEKNOFEST İzmir’de sergilenecek

Türkiye’nin millî turbofan motoru TEI-TF6000’in ilk üretilen motor bütünü TEKNOFEST İzmir’de sergilenecek

Türkiye'nin lider motor şirketi TEI, yerli ve millî ürünlerini İzmir ve Eskişehir'de aynı anda ziyaretçilerle buluşturacak.

Türkiye'nin lider motor şirketi TEI, yerli ve millî ürünlerini İzmir ve Eskişehir'de aynı anda ziyaretçilerle buluşturacak. TEI bir yandan dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'de yerini alırken, diğer taraftan Eskişehir Endüstri Fuarı'nda yeni iş birlikleri için görüşmeler gerçekleştirecek.

TEI, TEKNOFEST İzmir'de, yerli ve millî platformları göklerle buluşturan özgün motorlarını sergileyecek. Türkiye'nin ilk turbofan motoru TEI-TF6000 ilk kez İzmir'de ziyaretçilerin ilgisine sunacak. 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı'nda gerçekleştirilecek festivalde Türkiye'nin havacılık serüvenine ilkleri kazandıran gaz türbinli ve pistonlu motorlar teknolojiseverlerle buluşturulacak.

Eskişehir Endüstri Fuarı 3'üncü kez düzenlenecek

TEI aynı zamanda 27-30 Eylül tarihleri arasında, Eskişehir Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 3'üncüsü düzenlenecek Eskişehir Endüstri Fuarı'nda da boy gösterecek. Havacılık ve savunma sektörlerinden binlerce profesyoneli bir araya getirecek fuarda TEI, hem yerli ve millî ürünlerini sergileyecek hem de yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.