Turkcell, 30'uncu Kuruluş Yılını Yenilikçi Teknolojilerle Kutluyor

Turkcell, 30'uncu Kuruluş Yılını Yenilikçi Teknolojilerle Kutluyor

Turkcell, 30 yıllık geçmişinde insan odaklı yaklaşımını sürdürerek, telekomünikasyon alanında liderliğini ve uçtan uca teknoloji sağlayıcısı konumunu büyütmeyi hedefliyor. Yıl boyu sürecek sürprizlerle müşterilerine avantajlar sunacak.

1994 yılında Türkiye'nin iletişim sektöründe bir çağ açan Turkcell, 30'uncu kuruluş yılını yeni hedeflerle karşılıyor. Şirket, insan odaklı yaklaşımını koruyarak telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini sürdürmeyi ve uçtan uca teknoloji sağlayıcısı pozisyonunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, gelecek stratejilerini yenilikçi teknolojilere odaklandıklarını belirtiyor. 30 yıl önce "İnsan İçin Teknoloji" vizyonuyla başladıkları bu yolculuğu, bugünün ötesinde bir vizyonla sürdürme kararlılığında olduklarını vurguluyor. Turkcell, "Türkiye Yüzyılı’nı Dijitalin Yüzyılı" yapma hedefine yönelik kararlılığını sürdürüyor.

300.jpg

Şirketin genel müdürü, Turkcell'in sadece sesli iletişim ve SMS'ten başlayarak MMS, WAP, GPRS, EDGE, 3G ve 4.5G gibi teknolojilerle adım adım ilerlediğini ifade ediyor. Turkcell'in, cep telefonlarının donanım kabiliyetlerinin artması ve ekran teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte sürekli dönüşüm içinde olduğunu belirtiyor.

Turkcell'in stratejik odak alanlarının veri, enerji, siber güvenlik ve yapay zeka olduğunu vurgulayan Dr. Koç, 600 binden fazla kurum ve kuruluşun teknoloji altyapısının şirketleri tarafından sağlandığını ifade ediyor. Turkcell'in Türkiye'nin lider teknoloji ve sistem entegratörü konumunu koruyarak uçtan uca teknoloji sağlamaya devam edeceğini belirtiyor.

30'uncu yılını kutlayan Turkcell, müşterilerine çeşitli avantajlar sunacak. Abonelerin paketlerindeki GB'ler ve dakikalar ikiye katlanırken, gençlere yönelik sinema ve yemek faydaları gibi çeşitli kampanyalar yıl boyunca devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.