Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi

İskenderun körfezinde balık avına çıkan İshak Beyaz ve arkadaşları, beklenmedik bir misafirle karşılaştı!

İskenderun'un sularında balık avlamak için denize açılan amatör balıkçı İshak Beyaz ve beraberindekiler, unutulmaz bir an yaşadı.

Köpek balığı olduğunu düşündükleri bir yaratıkla karşılaşan ekip, Beyaz'ın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği bu anları ölümsüzleştirdi. Beyaz, "kocaman lan bu" diyerek yaşadığı heyecanı görüntülere yansıttı.

O anları anlatan Beyaz, "Sportif balıkçılık yapıyoruz. Her zamanki gibi teknemizle denize açıldık. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Teknenin dibinde birden köpek balığı gördük ve çok heyecanlandık. Bu anları ölümsüzleştirmek için hemen video kaydına başladık. Birkaç defa tekneye doğru geldiğini görünce biraz korkmadık da değil ama beklediğimizden büyük bir köpek balığıydı. Köpek balığını tam göremedik ama yaklaşık 2-3 metre var gibiydi. Biz de bu anları ölümsüzleştirmek için kayıt yapmaya başladık" şeklinde konuştu.

Amatör balıkçıların sıra dışı deneyimi, deniz tutkunlarını gülümsetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.