Sağlıkçıların tıp bayramını kutladı

Sağlıkçıların tıp bayramını kutladı

Tıp Bayramı dolayısıyla Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, AK Parti Seydişehir Kadın Komisyonları Başkanı Neriman Düzenli ve komisyon üyeleri, AK Parti Seydişehir Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Sadık Göç, Seydişehir’de bulunan doktorlar







Fahri KUBİLAY/SEYDİŞEHİR


Tıp Bayramı dolayısıyla Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, AK Parti Seydişehir Kadın Komisyonları Başkanı Neriman Düzenli ve komisyon üyeleri, AK Parti Seydişehir Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Sadık Göç, Seydişehir’de bulunan doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Seydişehir’deki 3 sağlık ocağı ve 2 hastanede görev yapan doktorların tamamının tek tek ziyaret ederek çiçek ve kolonya ikram eden heyet, tıp çalışanlarının bayramını kutladı. Belediye Başkanı İbrahim Halıcı ziyaretlere ilişkin olarak “İnsanlarımız için vazgeçilmez ve en değerli şey sağlıklı yaşamaktır. Vatandaşlarımıza hizmet eden sağlık personelini, doktorlarımızı ve hastalarımızı ziyaret ettik. Sadece bugüne mahsus değil, her gün sağlıkta yapılan hizmetlerin büyüklüğünü biliyoruz. Onları her zaman takdirle anıyoruz. Yapılan hizmetler parayla ölçülmez. Tüm personelin bayramlarını kutlar başarılar dileriz” dedi.


Seydişehir’de bulunan hastane ve sağlık ocaklarında toplam 25 uzman doktor, 25 pratisyen hekim, 81 hemşire, 54 ebe ve diğer sağlık personeli olmak üzere toplam 404 sağlık çalışanının hastalara hizmet verdiği öğrenildi. Seydişehir Sağlık Grup Başkanı Orhan Cihanbey de Seydişehir’de çalışan tüm sağlık personelinin Tıp Bayramı’nı kutlayarak çalışanlara huzur ve  başarı diledi.


 


Önceki ve Sonraki Haberler