Konya Valisi Özkan: Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındayız

Konya Valisi Özkan: Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındayız

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Gaziler Gününde Karatay Gençlik Merkezi’nde şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna verilen yemek programında kamu kuruluşlarının şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu söyledi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, kamu kuruluşlarının şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu söyledi.

Vali Vahdettin Özkan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Valilik tarafından Karatay Gençlik Merkezi’nde şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna verilen yemek programına katıldı. Vali Özkan, programda şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile bir araya gelerek yakından ilgilendi.

3gazi99990.jpg

Şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile beraber olmanın çok kıymetli olduğunu ifade eden Vali Vahdettin Özkan, “Öncelikle bütün şehitlerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyoruz. Allah'tan rahmet diliyoruz, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyoruz. Memleketin birliği ve bütünlüğü için feda-i can etmiş kardeşlerimizin ve büyüklerimizin olması, memleketimizin harcı, medeniyetimizin de en önemli unsurlarından biridir. Hepimiz onların sayesinde bu havayı teneffüs ediyoruz. Bu memlekette yaşadığımızın bilincinde olmak, milletimizin en önemli hasletlerinden birisidir” dedi.

aw034570-02.jpg

Gazilere, şehitlerimizin maneviyatlarına ihtiyacımız olduğunu vurgulayan Vali Vahdettin Özkan, “Gazilerimizin ve şehitlerimizin maneviyatlarının farkında olmamız, bizim hem yaşam sevincimizi hem dayanışmamızı hem de millet olma şuurumuzu arttırır ve inancımızı pekiştirir. Şehit yakınlarımız ve gazilerimizin kendi aralarında kurmuş olduğu derneklerimize teşekkür ediyoruz. Belediyelerimiz, şehit yakınları ve gazilerimiz ile ilgili bir program yaptığımız zaman hep yarış halinde seferberler. Kamu kuruluşlarımız bütünüyle ailelerimizin yanında, iyileştirmeye açık bir alan varsa onları el birliğiyle inşallah yapacağız. İnşallah memleketin birliği ve bütünlüğü yönünde sizin temsil ettiğiniz bu inanç gelecek nesillere de aktarılır ve bu iklimden hepimiz istifade ederiz” şeklinde konuştu.

3gazi99999.jpeg

Kıbrıs Gazisi Mustafa Bayındır’ın ‘Sakarya’ adlı şiiri okumasıyla sona eren programa; Vali Vahdettin Özkan, protokol üyeleri, gaziler ve yakınları ile şehit aileleri katıldı.

3gazi999995.jpg

aw034570-03.jpg

aw034570-04.jpg

konya-valiligi-gazi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.