Gazipaşa'yı bu isimler yönetecek

Gazipaşa'yı bu isimler yönetecek

Gazipaşa Belediye Meclisi'nin yeni dönem ilk toplantısı Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda, komisyon ve encümen üyeleri seçildi, 2023 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gazipaşa Belediye Meclisi'nin yeni dönem ilk toplantısı Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda, komisyon ve encümen üyeleri seçildi, 2023 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi ve yeni dönem komisyonları belirlendi.

Başkan Yılmaz: "Meclisimiz İlçemize Hayırlı Olsun"

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, "Sevgili arkadaşlar, güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Vatandaşlarımız sandığa giderek tercihlerini yaptı. Bu tercih neticesinde bizler ve Gazipaşa Belediye Meclisi’nde görev yapacak yeni üyelerimiz belirlendi. Meclis üyelerimizin yeni görevlerinin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Komisyon ve Encümen Üyeleri Seçildi

Toplantıda gündem maddelerinde yer alan komisyon ve encümen üyeleri seçildi. Yapılan kapalı oylamada Meclis 1. Başkanvekilliği’ne Zafer Tan, 2. Başkanvekilliği’ne ise Abdullah Sayın seçildi. Katip üyeleri Z. Gizem Çelik Aslan ve Kemal Yılmaz oldu. Encümen üyeliğine de Cumhur Uğur ve Ali İhsan Yılmaz seçildi. 2023 yılı faaliyet raporu da oy birliği ile kabul edildi.

gazipasa-yonetimi.jpg

Yeni Dönem Komisyonları Belirlendi

Yeni dönemde komisyonlar üyeleri de belirlenirken Plan ve Bütçe Komisyonunda; Ali Yıldız, Abdulkadir Tuncer, Emre Polat, Yüksel Salman ve Ümmü Oğuz, İmar Komisyonu'na; Ümit Çelik, Kerim Çetin, Abdullah Doğan, Numan Terzi, Sami Büyükakça, Hukuk Komisyonu'n;a Ulaş Özgen, Serap Sarıyıldırım, Onur Demir, Baki Topçu ve Mustafa Cılız seçildi.

Birlik Üyelikleri Belli Oldu

Akdeniz Belediyeler Birliği üyeliğine Zafer Tan ve Abdullah Sayın, Tarihi Kentler Birliği üyeliğine Kerim Çetin, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliğine Serkan Özkurt ve Abdulkadir Tuncer, ANTAB üyeliğine Zafer Tan ve Ali Yıldız, Sağlıklı Kentler Birliğine Ali Yıldız seçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.