Alanya'da Parola: Önce Yollar

Alanya'da Parola: Önce Yollar

Alanya'da şehir içi ulaşım kalitesini yükseltmek için Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin birçok noktasında yol ve kaldırım bakım çalışmaları hızlandırıldı.

Alanya'da Belediye ekipleri kentin genelinde yoğun kullanılan yollar başta olmak üzere yıpranan ve bozulan yollarda tamir ve bakım çalışmaları yürütüyor. Çalışmalar kapsamında Kestel, Payallar, Hacıkerimler, Tosmur, Cumhuriyet, Sugözü, Hasbahçe, Bektaş, Oba, Konaklı, Demirtaş, Kargıcak, Mahmutlar, Kuzyaka, Mahmutseydi ve Türktaş Mahalleleri ile bu mahalleler dışındaki birçok cadde ve sokakta yol ve kaldırım onarımları gerçekleştiriliyor.

Alanya'da Hedef Güvenli Ulaşım

Alanya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ulaşım güvenliğinin öncelikli hedef olduğunun altı çizildi. Yorulan, bozulan veya yetersiz kalan yolların hızlı bir şekilde tamir edilerek, geliştirilerek ve değiştirilerek güvenli sürüş imkanı sağlanacağı belirtildi.

alanya-yollari-1.jpg

Çalışmalar Devam Ediyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Onarım çalışmaları tamamlandıktan sonra Alanya'da şehir içi ulaşım daha da konforlu ve güvenli hale gelecek.

Alanya'da yaşayanlar, yenilenen yollardan ve artan trafik güvenliğinden memnuniyetlerini dile getiriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.