Konya Milli Takım'a iyi geliyor

Konya Milli Takım'a iyi geliyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye'nin Letonya ile Konya'da oynayacağı maç öncesinde Milli Futbol Takımı'na destek çağrısı yapıyor.

Başkan Altay: Konya, Milli Takım'a Her Zaman Uğurlu Geldi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye'nin Letonya ile Konya'da oynayacağı maç öncesinde Milli Futbol Takımı'na başarılar diledi. Başkan Altay, şehrin milli takıma her zaman uğurlu geldiğini vurgulayarak, 15 Ekim Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak maça tüm Konyalıları destek vermeye çağırdı.

Konya'da Milli Takımın Önemli Zaferleri

Başkan Altay, Milli Futbol Takımı'nın daha önce Konya'da önemli zaferler kazandığını hatırlattı. Millilerin 15 Ekim Pazar günü Konya'da kritik bir sınav vereceğini ifade eden Altay, Letonya maçının grup konumu itibariyle büyük önem taşıdığını belirtti.

v10eahrmbfuewevefgeprondg7x23ugdmgikbxed.jpg

Konya, Milli Takımı En Güzel Şekilde Ağırlayacak

Başkan Altay, Letonya maçının da Fransa, Hollanda ve İzlanda gibi önceki maçlar gibi Konya'da büyük bir coşkuyla karşılanacağını söyledi. Milli Takımın başarısı için Konya olarak tüm kalpleriyle destek vereceklerini ifade eden Altay, sporcuların azim ve yetenekleriyle bu zorlu maçtan başarılı bir sonuç alacaklarına inandıklarını dile getirdi.

15 Ekim Pazar Günü Konya'da Maç Heyecanı

Başkan Altay, biletlerin satışa çıktığı Türkiye-Letonya Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakasının 15 Ekim Pazar günü 21.45'te Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda oynanacağını belirterek, tüm Konyalı futbolseverleri Milli Takım'a destek olmaya davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.