Vali Çelik muhtarlarla bir araya geldi

Vali Çelik muhtarlarla bir araya geldi

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Han ilçesine bağlı Gökçeyayla, Peçene ve Akhisar mahallelerinin muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Vali Azmi Çelik, Han i̇lçesine bağlı Gökçeyayla, Peçene ve Akhisar mahallelerinin muhtarları ile mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Han Kaymakamlığı tarafından Gökçeyayla Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda, vatandaşlarla bir araya gelen Vali Çelik, devlet temsilcileri ile mahalle sakinlerinin buluştuğu bu tür toplantıların yararlı olduğunu söyledi.

Mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarını yakından öğrenmenin ve sorunlara çözüm üretmenin devlet olarak asli görev olduğunu belirten Çelik, "Vatandaşlarımızın yaşamlarını sürdürdüğü yerdeki hayatını kolaylaştırmak ve sorunlarıyla yakından ilgilenmek kamu kurum ve kuruluşlarımızın görevidir. Mahalledeki güvenliğin sağlanması, tarım, sağlık, eğitim ve diğer alanlarındaki ihtiyaçların karşılanması için devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır." dedi.

Devletin vatandaşına sunduğu hizmetlerden mümkün olduğu kadar herkesi eşit şekilde yararlandırmaya çalıştıklarını aktaran Çelik, kendilerine iletilen sorunların en kısa zamanda çözülmesi için ilgili kurumlarla görüşeceğini söyledi.

Çelik, toplantı sonunda Gökçeyayla Mahallesi'nden ayrılıp Eskişehir’e doğru yol alırken, kendisine yakın ilgi gösteren Gökçekuyu Mahalle sakinleriyle makam aracını durdurarak sohbet etti.

Mahalle halkının isteklerini dinleyen Çelik, "Devletimiz, her zaman vatandaşımızın yanında ve yakınındadır. Sizlerle içi içe olmak, sizlerin sorunlarına çare bulmak bizleri mutlu ediyor. İsteklerinizi en yakın sürede yerine getireceğiz." diye konuştu.

Toplantıda Han Kaymakam Vekili Mustafa Taş, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt ve ilçe kamu kurum müdürleri hazır bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler