Birbirinden Güzel Nevresim Takımı Modelleri

Birbirinden Güzel Nevresim Takımı Modelleri

Birbirinden Güzel Nevresim Takımı Modelleri

Yataş; özenerek oluşturduğu nevresim takımı koleksiyonunda çeşitli özelliklere sahip modeller ile uyku konforunuzu sağlamaya yönelik adımlar atar. Tene direkt temas etmesi açısından bu ürünler doğal ve sağlıklı içerikleri ile hiçbir zarar vermez. Kalitesi, şıklığı, rahatlığı ve kendine has renk ve doku türleri ile Yataş Bedding’in ürünlerini kendiniz ve sevdikleriniz için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Nevresim Takımı Modellerinde Pamuksu Dokunun Keyfine Varın

Sağlık yönünden pamuk en zararsız ürünler arasında yer alır. Pamuklu ürünler hava geçirgenliğine sahiptir. Bu açıdan uyku sırasında terlemeyi önler. Bu da yazın terlemeden uyumanın yanı sıra kışında üşümeden uyku konforunu en üst seviyede yaşamanızı sağlar.

Ailenizin ve kendinizin sağlığı anlamında en kritik noktalardan biri de hijyen konusudur. Pratik olarak yatak odanızda kolayca hijyen sağlayabilmek için bu odada her daim kullanılan eşyaların çamaşır makinesinde yıkanabilir özellikte olması gerekir. Yataş tek kişilik nevresim takımı çamaşır makinesinde 30 ila 40 derece arasında yıkanabilir. Kaliteli dokusal yapısı ve capcanlı renkleri ile kaç kere makinede yıkanırsa yıkansın ilk alındığı şeklini ve görüntüsünü korur. Makinede yıkanıp kurutulduktan sonra tek ve çift kişilik nevresim takımı orta sıcaklıktaki ütü ile ütülenebilir. Modeller iki yönlü kullanılabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede bir yüzdeki renk ve desenlerden sıkıldığınız anda farklı renk ve desendeki diğer yüzü kullanabilirsiniz.

Saten ve Kadife Zarafetini Odalarınıza Taşıyın

Güne zinde ve tam olarak uykunuzu almış olarak başlamak için deliksiz bir uyku keyfi sunan Yataş ürünleri hem kalitesi hem de estetik görüntüsüyle dikkat çeker. Yatak odasında görsel şölen sağlayan saten nevresim takımı modelleri, ev dekorasyonunda hayalinizdeki odaya kavuşmanızı sağlar.

Yumuşak dokusu ile yatağınızda rahatlık ve konfor sağlayan ve derin uyku ihtiyacınızı karşılayan pamuk saten nevresim takımı dingin bir ruh hali sunar. Kadife saten dokulu ürünler ise kadife görüntüsü ve dokusunun tutkunları için özel olarak dizayn edilmiştir. Kadife yatak odasındaki asil görüntüsüyle güzel bir ambiyans sağlar. Bunlardan zevkinize göre istediğiniz dokudaki ürünü tercih edebilirsiniz.

Dekorasyonda Yataş Nevresim Takımı İmzası

Yataş Bedding koleksiyonundaki nevresim takımı modelleri çarşaf, yastık kılıfı ve nevresimden meydana gelir. Çarşaflı modeller, lastikli ve lastiksizdir. Modeller canlı ve toprak tonlarındaki pastel renklerden oluşur. Yatak odasında sadeliği sevenler için su yeşili, açık mavi ve lila gibi pastel tonlardaki düz modeller elegant ve zamansız bir stile imza atmanızı sağlar.

Daha hareketli ürün tercih edenler için de abartılı geometrik desenli modeller kontrast renk kombinasyonları ile yatak odalarına kendine has bir görüntü katar. Ayrıca yatak odasında romantik bir ambiyans için pudra rengi ve pembe çiçekli modeller hoş bir duruş yaratır. Canlı renkteki çizgili modeller ise odanıza salaş bir hava verir.

Mix ve Match Özelliği ile Nevresim Takımınızı Kendinize Özgü Kılın!

Yataş Bedding ürünleri Mix ve Match özelliğe sahiptir. Bu sayede kendinize özel takımlar oluşturabilirsiniz. 2 veya 3 değişik renk seçeneği arasından seç ve birleştir tekniğiyle zevkinize göre kombinasyonlar yaparak odanızı kişiselleştirebilirsiniz.

Nevresim takımı fiyatları ürünlerin tek veya çift kişilik olduğuna, üretildiği malzeme türüne göre değişir. Siz de uykunuzu deliksiz, huzurlu ve sağlıklı olarak sürdürebilmek için uzun ömürlü ve kaliteli nevresim takımı modellerine yatak ve ev tekstil ürünleri uzmanı Yataş Bedding’ten ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.