Türmak ilk toplantısını yaptı

Türmak ilk toplantısını yaptı

‘Sevgi ve Bilgi Temelli Eğitim’ sloganıyla yola çıkan Özel Türmak Okulları 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının ilk veli toplantısını yaptı.

Toplantı İlkokul-Ortaokul Müdürü Abdullah KARDAŞ, Sınıf Öğretmenleri ve Branş Öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz tarafından yıl içerisinde yapacakları çalışmalar hakkında velilerimize bilgi verildi.  Türmak Okulları olarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına öğrencilerimizle hedefe ulaşmak amacı ile başlandığı belirtildi. Öğrencilerimizin kazanımlara ulaşması amacı ile okulda, sınıfta,velilerimizin de okul sonrası çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesi  için çaba sarf etmesi  bu çabaların sonuçsuz kalmayarak öğrenciyi başarıya ulaştıracağı ifade edildi.Kaybedilecek hiçbir ferdimizin olmadığı,öğrencilerimizin her yönüyle donanımlı olması için dil eğitimine,din  eğitimine, akademik başarısına ve sosyal gelişimlerine önem verildiği dile getirildi.

     Yapılan bu toplantı sayesinde 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında öğretmen-öğrenci-veli ilişkilerinin daha sağlıklı bir temelde olumlu bir şekilde gerçekleşmesi için ilk adım atılmış oldu.