Ankara'ya tek seferde 324 milyar 645 milyonluk cadde yapılacak

Ankara'ya tek seferde 324 milyar 645 milyonluk cadde yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Göksu ve Susuz Mahalleleri arasındaki trafik sorununu çözmek için harekete geçti. 324 milyar 645 milyon ihale bedeli ile yapıma başlanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Göksu ve Susuz Mahalleleri arasındaki trafik sorununu çözmek için harekete geçti. 324 milyar 645 milyon ihale bedeli ile yapımına başlanılacak köprülü kavşak ve vadi köprüsü ile bölgede hem trafik akışı hızlanacak hem de güvenli ve kesintisiz bağlantılar sağlanacak.

Trafik Sorunu Tarihe Karışıyor

Yıllardır bölge halkının trafik sorunu yaşadığı Göksu ve Susuz Mahalleleri arasındaki bağlantı için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli bir adım atıldı. Yapılacak çalışmalarla birlikte Göksu ve Susuz Mahalleleri arasındaki trafik akışı rahatlayacak ve bölgeye nefes aldıracak.

ankara-yol-yapimi-1.jpg

8 Şeritli Köprülü Kavşak ve 4 Şeritli Vadi Köprüsü

İstanbul Yolu Eryaman bağlantı kavşağı için İstanbul Yolu üzeri giriş kapısı sonrasına gidiş geliş toplam 8 şeritli köprülü kavşak ve Göksu tarafına da gidiş geliş toplam 4 şeritlik vadi köprüsü inşa edilecek.

Trafik Akışı Alternatif Güzergahlardan Sağlanacak

Köprülü kavşak ve vadi köprüsü yapım çalışmaları 25 Nisan 2024 tarihinden itibaren başlayacak. Bu tarihten itibaren Fatih Sultan Bulvarı'nın Ankara-İstanbul istikametinden iki şerit gidiş-geliş olarak sağlanacak. İstanbul-Ankara geliş istikameti ise proje süresince kapalı olacak.

ankara-yol-yapimi-2.jpgankara-yol-yapimi-2.jpg

Bölge Halkından Memnuniyet

Göksu ve Susuz Mahalleleri sakinleri, yapılacak olan köprülü kavşak ve vadi köprüsü projesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bölge sakinleri, yıllardır yaşadıkları trafik sorununa çözüm bulunacağına inandıklarını ve bu projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgede önemli bir rahatlama yaşanacağını ifade ettiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Önemli Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Göksu ve Susuz Mahalleleri arasındaki trafik sorununu çözmek için önemli bir adım attıklarını ve bu projenin bölgeye büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirttiler. Yetkililer, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için titizlikle çalıştıklarını da ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.