Elektrikli bisiklet fabrikası alev alev yandı

Elektrikli bisiklet fabrikası alev alev yandı

Adana'nın Tarsus yolu üzerinde bulunan Arora elektrikli bisiklet fabrikasında çıkan yangın, 2.5 saatlik yoğun mücadele sonucunda kontrol altına alındı.

Adana'da, Tarsus yolunda bulunan Arora elektrikli bisiklet fabrikasında meydana gelen şiddetli yangın, kısa sürede tesisin tamamını sarmıştı.

Olay yerine Adana Büyük Şehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra ilçelerden gelen destek araçları da dahil olmak üzere toplam 40 itfaiye aracı, Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazözler ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün 6 TOMA'sı ile müdahale edildi.

Yangın, 2.5 saatlik yoğun çabanın ardından zorlu bir mücadele ile kontrol altına alınabildi.

Fabrikanın çevresindeki diğer tesislere sıçramaması için iş makineleri tarafından çevre hendekler kazıldı. Yangında fabrikanın büyük bir kısmı tamamen zarar görürken, yüzlerce elektrikli bisiklet de etkilendi.

Ancak, fabrika çalışanları tarafından kurtarılan bazı bisikletlerin zarar görmeden çıkarıldığı belirtildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme devam ederken, soğutma çalışmaları da titizlikle sürdürülüyor.

Elektrikli bisiklet fabrikası alev alev yandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler