Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı Konya Gençlik Kupası'nda Parladı

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı Konya Gençlik Kupası'nda Parladı

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı, Konya'da düzenlenen Gençlik Kupası Halter İl Birinciliği'nde 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 5'incilik elde ederek büyük başarıya imza attı.

Karatay Belediyesi Spor Kulübü'nün halter branşı, Konya'da düzenlenen Gençlik Kupası Halter İl Birinciliği'nde büyük bir başarı elde etti. Kulüp, turnuvaya katılan 6 sporcusuyla adeta gövde gösterisi yaptı. Müsabakalarda gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken sporcular, toplamda 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 5'incilikle turnuvayı tamamladı.

Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, kulübün her geçen gün başarılarına bir yenisini eklediğini belirtti. Başkan Kılca, "Karatay Belediyespor Kulübümüz, katıldığı turnuvalardan başarılarla dönüyor. Biz her başarıyı önemsiyoruz ve gençlerimizin kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan bu motivasyon kaynağını destekliyoruz. Yetenekli gençlerimize yeni alanlar açmak, yeni imkanlar ve fırsatlar sunmak adına kurduğumuz kulübümüzün başarılı olması için ne gerekiyorsa yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Başarıda antrenörlerin ve sporcuların samimiyeti, fedakarlığı, gayreti ve özverisinin büyük rol oynadığını vurgulayan Başkan Kılca, "Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, bundan sonra da her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Karatay Belediyesi Spor Kulübü'nün halter takımı, elde ettiği bu başarıyla adını bir kez daha duyurarak gelecek müsabakalara umutla bakıyor.

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı Konya Gençlik Kupası'nda Parladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler