Gören bir daha baktı! Konya'da meydana gelen zincirleme kazayı kimse anlamadı

Konya'da takip mesafesi ihlalleri kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor. Selçuklu'da meydana gelen zincirleme kazada 4 araç hasar gördü, trafik durdu. Kazayı görenler ise durumu anlamaya çalıştı.

Son günlerde takip mesafesinin önemini anlatan haberlerin ardından Konya'da meydana gelen bir zincirleme kaza, bu konudaki ihmalkarlığın boyutunu gözler önüne serdi.

Selçuklu ilçesi Barış Caddesi'nde 4 aracın karıştığı kazada maddi hasar oluşurken, 2 kişi de hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenler araçların refüje çıkmasıyla neler yaşandığını anlamaya çalıştı.

konya-zincirleme-kazaa.jpg

Kazanın sebebinin takip mesafesinin ihlali olduğu tahmin edilirken, kaza sonrası yolda bir süre trafik durdu. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

konya-trafik-kazasi.jpg

Zincirleme Kazalar Konya'nın Trafik Sorununu Büyütüyor

Konya'da son zamanlarda artan zincirleme kazalar, şehrin trafik sorununu da büyütüyor. Bu kazalarda oluşan maddi hasarlar milyonlarca lirayı buluyor

konya-kaza-olldu.jpg

Kazalarda can kayıpları ve yaralanmalar da yaşanabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.