Bedriye Kılıç davasında son durum: Yeniden arama yapıldı

Bedriye Kılıç davasında son durum: Yeniden arama yapıldı

Bedriye Kılıç'ın ailesi, 9 aydır kayıp olan kadının cesedinin bulunması için Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı'ndan yardım talep ediyor.

6 Temmuz 2023 tarihinde ortadan kaybolan ve 9 aydır izine rastlanamayan Bedriye Kılıç davası, ailenin adalet arayışıyla devam ediyor. 35 yaşındaki üç çocuk annesi Kılıç'ın kaybolmasıyla ilgili şüpheler, eşi T.K.'nin çelişkili açıklamaları ve sonrasında cinayet itirafıyla yoğunlaştı.

Kocasının itiraflarının ardından yapılan aramalarda, Bedriye Kılıç'ın cesedi veya parçalarına ulaşılamadı. Babası Oktay Er, mahkemeye verdiği dilekçe ile şüphelendiği yerlerde kadavra köpekleri aracılığıyla arama çalışmaları talep etti. Ancak, yapılan aramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

bedriye-kilic.jpg

Bedriye Kılıç'ın ailesi, adaletin yerini bulması için çaresizce çaba gösteriyor. Baba Oktay Er, "Kızımın cesedinin bulunması için Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı'na güveniyoruz" diyerek seslerini duyurmaya çalışıyor. Annesi Sona Er ise gözyaşları içinde, "Kanı yerde kalmasın, ne olur yardım etsinler bize" diyor.

Ancak, yapılan aramalarda hiçbir bulguya ulaşılamaması aileyi daha da umutsuzluğa sürüklüyor. Bedriye Kılıç'ın kayboluşunun üzerinden 9 ay geçmesine rağmen, aile hala cevap arıyor ve adaletin yerini bulmasını istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler