Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

AK Parti Bursa İl Başkanı Torun: - "Bu ülkenin birliğini, beraberliğini, yükselişini hazmedemeyenler bu alçakça harekete giriştiler ancak yine başaramadılar ve başaramayacaklar"

BURSA (AA) - AK Parti Bursa il Başkanı Cemalettin Torun, FETÖ/PDY'nin İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimine ilişkin, "Bu ülkenin birliğini, beraberliğini, yükselişini hazmedemeyenler bu alçakça harekete giriştiler ancak yine başaramadılar ve başaramayacaklar." dedi.

Torun, darbe girişimini protesto etmek amacıyla AK Parti il binası önünde toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, milletten alamadığı yetkiyi millete karşı kullanmaya çalışanlara tüm Türkiye'de en güzel cevabı meydanlara inen halkın verdiğini söyledi.

Bu güzel ülkenin yükselişine hiçbir gücün mani olamayacağını ifade eden Torun, şöyle dedi:

"Bu ülkenin birliğini, beraberliğini, yükselişini hazmedemeyenler bu alçakça harekete giriştiler ancak yine başaramadılar ve başaramayacaklar. Halkımız partisinin yanında, ülkesinin yanında demokrasisine sahip çıkıyor. Biz de halkımızdan aldığımız bu güçle dimdik ayaktayız. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamadılar, bozamayacaklar."

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de konuşmasında halkın gücünün sokaklara yansımasıyla, millet iradesini kabul etmeyenlerin bu girişimlerinin ağır bir yenilgiyle sonuçlanacağını vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler