Sürücüler Dikkat! Konya'da Bu Yol 9 Gün Kapalı

Sürücüler Dikkat! Konya'da Bu Yol 9 Gün Kapalı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve şehrin toplu ulaşımına önemli katkıda bulunacak olan Konyaray Banliyö Hattı çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Işıklar Mahallesi'nde bazı yollar 9 gün boyunca trafiğe kapatılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Konyaray Banliyö Hattı yatırımları kapsamında Işıklar Mahallesi'nde trafik 9 gün boyunca duracak.

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, 14 Mayıs Salı günü ile 23 Mayıs Perşembe günü arasında Işıklar Mahallesi Demiryolu Caddesi, Rauf Denktaş Caddesi ve Eski Sille Caddesi'nin araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

rauf-denktas-caddesi-harita.jpg

Açıklamada, "Banliyö Hattı Kanalizasyon Deplase çalışması yapılacağından, 14 Mayıs Salı günü ile 23 Mayıs Perşembe günü arasında Işıklar Mahallesi Demiryolu Caddesi, Rauf Denktaş Caddesi ile Eski Sille Caddesi arası araç trafiğine kapatılacak olup, trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacaktır." denildi.

rauf-denktas-caddesi.jpg

Daha önce de Meram Yeniyol altgeçidinde aynı uygulama yapılmış ve trafik tek yönlü olarak ters şeritlerden sağlanmıştı.

kapali-yol-haritasi.jpg

Vatandaşların trafik işaret ve levhalarına dikkat etmesi ve alternatif güzergahları kullanması rica edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.