TESUD'tan "Türk bayrağı asma kampanyası"

TESUD'tan "Türk bayrağı asma kampanyası"

ANKARA (AA) - Türkiye Emekli Subaylar Derneğince (TESUD), terörle mücadele eden güvenlik kuvvetlerine destek olmak amacıyla evlere, "Türk bayrağı asma kampanyası"...

ANKARA (AA) - Türkiye Emekli Subaylar Derneğince (TESUD), terörle mücadele eden güvenlik kuvvetlerine destek olmak amacıyla evlere, "Türk bayrağı asma kampanyası" başlatıldı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kasteden bölücü terör örgütünün masum vatandaşlara ve güvenlik güçlerine yönelik hain saldırılarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Terörle mücadelede büyük bir kahramanlık ve fedakarlık gösteren, omuz omuza görev yapan, gerektiğinde şehit olan veya yaralanan güvenlik kuvvetlerimize destek vermek ve onların yanında olduğumuzu göstermek amacıyla, evlerimize Türk bayrağı asma kampanyası başlatılmıştır" ifadesine yer verildi.

Ülkenin, milletin huzur ve güvenliği için Türk Silahlı Kuvvetlerinin emniyet mensupları ve geçici köy korucuları ile teröristlerle mücadelesini sürdürdüğü vurgulanan açıklamada derneğin, operasyonlarda şehit düşen asker, emniyet mensubu ve geçici köy korucuları ile vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dilekleri iletildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler