Tercihiniz KAEÜ olsun.

Tercihiniz KAEÜ olsun.

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili ve Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin TURPÇU ‘Kırşehir de, Yeni Türkiye'nin Yenilikçi Universitesi'ni tercih etmeye davet ediyoruz’ dedi.

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili ve Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin TURPÇU (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak olan tüm öğrencilere bir çağrıda bulunarak, ‘Kırşehir de, Yeni Türkiye'nin Yenilikçi Universitesi'ni tercih etmeye davet ediyoruz’ dedi.

 Mehmet Emin TURPÇU YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihinde bulunacak olan öğrencilere çağrıda bulunarak, "Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Orta Anadolu’daki en güzel  üniversitelerden birisi olduğunu iddia ediyoruz. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile tanışmalarını öğrencilerimizin burayı tercih etmelerini canı gönülden arzu ediyoruz". dedi.

Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin TURPCU "Her şeyden önce güvenli bir bölge olmakla birlikte Türkiye’nin en güzel şehirlerinden olan Tohum Şehir Kırşehir bu coğrafyanın en kıymetli illerinden birisidir. Buraya öğrenciler geldiklerinde güvenli ve güzel bir coğrafyanın içerisinde olacaklardır. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi  öğretim üyelerinin tamamı bütün öğrencileri kendi çocuklarına verdikleri eğitim düzeyinde bir eğitim vermeye gayret ettiklerini göreceklerdir. Ahi Evran Üniversitesi  Yönetimi öğrencilerin her türlü sorunlarına çare bulma bilinci içerisindedirler. Ahi Evran Üniversitesini tercih eden Ögrencilerin her türlü sorunlarını, dertlerini dinlemek ve bunları çözmenin gayreti içinde olduklarını bilmeliler. Öğrencilerin burada hem sosyal, hem eğitim, hem de kültürel olarak donanımlı bir birey olarak hayata atılmalarını sağlayacak çok kapsamlı çalışmalar yürütüldügüne şahit olacaklar.

Baskan Turpçu "Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini tercih eden gençler buraya geldikleri zaman görecekler ki gerçekten ne kadar iyi bir eğitim aldıklarını ve doğru bir tercih yaptıklarını farkedecekler". Öğrencilerimiz Anadolu'nun ortasında, her bölgeye yakın, ulaşımı kolay, insanları cana yakın Ahiler ve Ozanlar diyarı şirin  Kirsehir'e geldiklerine sevinecekler, Kırşehir Ahi Evran   Üniversitesine geldiklerine asla pişman olmayacaklardır". dedi.