Talas'ta Kadınlar Günü'ne özel resim sergisi

Talas'ta Kadınlar Günü'ne özel resim sergisi

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel resim sergisi düzenledi.Talas Belediyesi’nde gerçekleştirilen serginin açılışına,...

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel resim sergisi düzenledi.

Talas Belediyesi’nde gerçekleştirilen serginin açılışına, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi ile çok sayıda kadın katıldı.

Kadınlarla birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu, kadınların toplumun direği olduğunu belirtti.

Sergide emeği geçenleri kutlayan Palancıoğlu, "Başta Kaymakamlarımız ve eşleri, aynı zamanda destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Benim eşim de sergi için resimler yaptı ve bize hediye etti. Herkesin böyle bir yeteneği olabilir. Herkes kendi yeteneğinin farkına varıp keşfetmeli. Sergide emeği geçen tüm kadınlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Program sonunda Başkan Palancıoğlu, kadınların gününü kutlayarak sergiye katılan kadınlara kırmızı karanfil hediye etti.

Belediyenin bünyesindeki resim kurslarına katılanların Talas ve Ali Dağı çiçeklerinden oluşan sergisi 15 Mart'a kadar açık olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler