Sarıkaya Belediyesinin park çalışmaları

Sarıkaya Belediyesinin park çalışmaları

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından yapılan, aile dinlenme yeri ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından yapılan, aile dinlenme yeri ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, personelleri tarafından üretilen kamelyaların yerleştirilmesinin ardından süs havuzunun yapımına başlandığını söyledi.

Kenarlarının da yapılmasıyla havuzun tamamlanacağını ifade eden Açıkel, alana büfe ve çay ocağı konulacağını ve çevre düzenlemesi yapılacağını belirtti.

Park çalışmalarını bir an önce bitirmek istediklerini dile getiren Açıkel, "Şu anda içerisinde çocuk oyun gruplarının hazır ve montajının tamamlanmış olduğu park alanında çocuklar daha şimdiden oynamaya başladı. Kısa sürede tamamlanması planlanan bu parkın ardından, Toprak Mahsulleri Ofisi yanında bulunan ve arazi tasfiye işlemleri tamamlanan park alanında çalışmalara başlanacak." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler