Piyasayı sallayan gelişme! 200 bin lira birden ucuzladı

Piyasayı sallayan gelişme! 200 bin lira birden ucuzladı

2023 yılı sona ererken, otomobil sektörü heyecanlı bir şekilde yılı uğurlamaya hazırlanıyor. Cupra, Renault, Toyota ve Honda, 2023 modellerinde sağlanan dev indirimlerle tüketicilere çeşitli avantajlar sunuyor.

Otomobil dünyasında yıl sonu heyecanı dorukta!

İspanyol otomotiv devi Cupra, en sevilen SUV modeli Formentor'un 1.5 TSI 150 Hp DSG üniteli versiyonunu 1 milyon 950 bin TL yerine 1 milyon 756 bin TL’den müşterilere sunuyor. Ayrıca, Cupra Leon ve Cupra Ateca modelleri için yüzde 0 faiz, CUPRA Formentor 1.5 TSI içinse yüzde 1,79 faizle 300 bin TL’ye kadar kredi avantajı da sağlanıyor.

Dünya genelinde tercih edilen bir diğer dev marka Toyota, "yılın son çılgın kampanyası" ile Corolla, Hilux, Cross Hybrid için 200 bin TL, C-HR Hybrid içinse 250 bin TL indirim uyguluyor. Toyota, diğer modellerde de 150 bin ile 200 bin TL arasında değişen tutarlarda indirim ve yüzde 0 faizli kredi imkanı sunarak tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor.

Fransız otomobil devi Renault, tüm modellerinde geçerli olan 'şimdi al Temmuz 2024’te ödemeye başla' kampanyası ile dikkat çekiyor. Megane, Sedan ve Icon modellerinde Aralık ayına özel 110 bin TL indirim fırsatı Renault yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Ayrıca, kobi veya serbest meslek sahibi müşterilere Renault Express Van modelinde 50 bin TL’ye varan, Trafic Combi ise 110 bin TL’ye varan indirim fırsatları sunuluyor.

Japon merkezli Honda, "ona giden yolu kısalttık" sloganı ile yıl sonu sıfır otomobil kampanyalarını duyurdu. Honda HR-V ve Civic modelleri için 200.000 TL’ye varan indirim veya 250.000 TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz avantajı sunarak tüketicilere büyük bir çeşitlilik sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum