Mehmet Genç'ten Büyükmanav'a ziyaret

Mehmet Genç'ten Büyükmanav'a ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Karatay İlçe Mili Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav’ı ziyaret etti.

Başkan Genç, insanlık tarihinin en anlamlı mesleği olan öğretmenliğin, ülkemizin refah, huzur ve barış dolu günler yaşaması için çaba ve özveri içinde görevlerini yapmakta olduklarını söyledi.

 Genç, “Değerli öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bu günde çocuklarımıza doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri öğretmektedirler. Öğretmenler milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştirmektedirler. Şüphesiz yeni şeyler üretebilmek ve hayata dair yeni değerler ortaya katabilmek için herkesin iyi bir eğitime ihtiyacı vardır. Öğretme evrensel ve kutsal bir meslektir. İnsan doğumundan ölümüne kadar sürekli öğrenme çabası içerisindedir ve öğrenmeye yaşadığı sürece ihtiyaç duyar.  Öğretmenlerimiz aracılığıyla edindiğimiz bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız bugünlerde bilgi toplumu olmanın en temel şartı eğitimli insan gücüne sahip olmaktır. Gelişen dünya ve onun koşulları ile aynı zaman diliminde omuz omuza, ileriye doğru gitmek, sadece ve sadece eğitimle gerçekleşir" şeklinde konuştu.

YETİŞMİŞ İNSAN GÜCÜNÜ KARŞILAYAN TEK KURULUŞ

Bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız günümüzde, ülkeler arasındaki rekabet, bilgi düzeyinde sürdürülmekte olduğunu hatırlatan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, "toplumumuzun geleceği ise verilen eğitimin başarısı ile değerlendirilmektedir. Bu anlamda üniversiteler bilim üreten merkezler olma özelliği yanında, toplumun yetişmiş insan gücü ihtiyacını da karşılayan yegane kuruluş olma sorumluluğunu taşımaktadır. Bu önemli gün vesilesiyle tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlayan Genç, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, görevini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim. Konya genelinde ve ülkemizin dört bucağında görev yapan bütün öğretmenlerimize sağlıklı ömürler dilerim” dedi.