M. Aymazlı öğrenciler göz kontrol ve muayenesinde geçti

M. Aymazlı öğrenciler göz kontrol ve muayenesinde geçti

Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu, öğrencilerinin sağlığı adına tüm detayları düşünen okul yönetimi 2014–2015 öğretim yılı 1. Sınıfa başlayan öğrencilerine göz muayenesi yaptırdı

Merve Eğitim kurumları bünyesinde yer alan ve Meram İlçesinde eğitim-öğretim faaliyetine devam eden Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokuluna bu eğitim-öğretim yılında başlayan 1. sınıf öğrencileri organize edilen bir etkinlikle Mevlana Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde göz kontrol ve muayenesinden geçirildi.

Mevlana Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde Göz Hastalıkları Uzmanlarının yönetiminde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler tek tek kontrolden geçirildi.

Okul Müdür yardımcısı Mehmet TOPRAK “ Eğitim öğretimle beraber öğrencilerimizin sağlığı ile de yakından ilgileniyoruz. Koruyucu hekimlik ve koruyucu tedbir önemlidir. Onun için bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. İlk önce diş kontrolünü, şimdi ise Göz muayenesini gerçekleştirdik. Ayrıca öğrencilerimizin doktor-hasta ilişkisini yakından tanımış oluyorlar. Bu konuda okulumuzla işbirliği yapan Mevlana Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” Dedi.