Kırşehir'deki okullarda sert zemin çalışması

Kırşehir'deki okullarda sert zemin çalışması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okulların çoğunun sert zemin çalışmalarını yaptıklarını belirtti.Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okulların çoğunun sert zemin çalışmalarını yaptıklarını belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, Necatibey İlköğretim Okulu ve Kırşehir Endüstri Meslek Lisesini ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılında başarı diledi.

Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinleyen Bahçeci, onlara destek olmak için gayret ettiklerini dile getirdi.

Okullarda sert zemin çalışması yaptıklarını, öğretmen ve öğrencilerin güzel bir çevreye sahip olmaları için çalıştıklarını ifade eden Bahçeci, şunları dile getirdi:

"Okullarımızı ziyaretlerimizde Belediyemizden isteklerini yerinde dinleme fırsatı yakalıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde bütün okullara yardım etmeye çalışıyoruz. Kırşehir'deki okulların çoğunun sert zemin çalışmalarını yaparak hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin güzel bir çevreye sahip olmasını sağlıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız hemen hemen bitti, hatta bazı okullarda ikinci çalışmalara başladık. Okullarımıza ziyaretlerde bulunup öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini ve beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler