Hakan Mert Olgun Akşehirspor 'da

Hakan Mert Olgun Akşehirspor 'da

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanan Akşehirspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanan Akşehirspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı-beyazlılar geçtiğimiz sezonu Çilimli Belediyespor’da forma giyen Hakan Mert Olgun’u renklerine bağladı. Akşehir temsilcisi daha önce de Ercan Yıldırım, Yekta Berk Kahraman, Rıdvan Yanık, Murat Ayaz, Mert Yıldız, Bayram Yiğit ve Sedat Aslan’la anlaşma sağlamıştı.

kombine-001.jpg

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI

Akşehirspor,  2019/2020 Futbol Sezonu için kombine kart kampanyasına İş bankası köşesinde açtığı stant ile başladı.Akşehir Spor Kulübü başkanı Eyüp Yılmaz, "2019/2020 Futbol Sezonu için taraftar kart kampanyası başlattık. Taraftarlarımız Kombine kartlarımıza İş bankası köşesinde açtığımız standdan ulaşabilirler. Standımız bugünden itibaren 11.00- 18.00 saatleri arasında açık kalacaktır. Standımızda kulübümüzün forma ve atkılarına da ulaşılabilir. Akşehir Spor severleri kampanyamıza davet ediyorum" dedi.