Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğince 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri başladı

Her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulması, sporun tabana yayılması ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Amatör Spor Haftası” kutlamaları Cumhuriyet sahasında düzenlenen açılış programı ile start aldı.

Açılış programına; Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, ASKF Başkanı Remzi Ay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Konya GSİM Şube Müdürleri, ASKF yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüpleri yöneticileri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Program; Baykan, Şahin ve Ay’ın protokol konuşmaları sonrasında halk oyunları, taekwondo, cimnastik ve karate branşlarında sporcuların hazırladığı gösterilerle sona erdi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çeşitli spor branşlarda düzenlenecek müsabakalarla hafta boyunca devam edecek.

244.jpg245.jpg246.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.