1922 Konyaspor olaylı maçtan mağlup ayrıldı

1922 Konyaspor olaylı maçtan mağlup ayrıldı

1922 Konyaspor TFF 3.Lig 1.Grup 6.Haftasında Merzifon İlçe Stadyumu'nda Amasyaspor FK ile karşılaştı

1922 Konyaspor, Amasyaspor FK karşısına Ozan Can Oruç , Bartu Baladın , Murat Karadeniz , Hüseyin Biber , Seçim Can Koç , Hüseyin Mert Uyanıker , Yaşar Kavas , Kaan Mert Nasırcılar , Seyit Mehmet Söğüt , Oğuzhan Şahin Uzun , Erkan Sasa ilk 11'i ile çıktı .

İlk yarının başlarına etkili başlayan temsilcimiz 11. dakika da Kaan Mert Nasırcılar'ın attığı gol ile öne geçti . İlk yarı ağırlıklı topa sahip olan 1922 Konyaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

2.yarıda karşılaşmaya 4 oyuncu değişikliği ile başlayan Amasyaspor FK oynadığı oyun ile 2.yarının hemen başında Furkan Güneş'in attığı gol ile beraberliği yakaladı.

Beraberlik sonrası skoru korumak için hamle yapan Teknik Direktör Çağdaş Çankaya Seyit Mehmet Söğüt - Cihat Aktaş ve Bartu Baladın - Ali Karakaya değişikliği ile oyuna müdahale etse de 56. dakika da Amasyaspor FK Muhammed Can'ın kaydettği gol ile 2-1 öne geçti .

2-1'lik skor sonrası Hüseyin Biber - Abdulsamet Kaya ve Batuhan Türk - Kaan Mert Nasırcılar hamlesi ile beraberliği yakalamaya çalışan 1922 Konyaspor kalan dakikalarda etkili ataklar yapamadı.

YARDIMCI ANTRENÖRLER KIRMIZI KART GÖRDÜ

Karşılaşmanın hakemi tarafından verilen 6 dakika uzatmalarda beraberlik için rakip kaleye atak yapan 1922 Konyaspor'da pozisyon sonrası karşılaşmada gerginlik çıktı . 1922 Konyaspor'da yardımcı antrenör Mehmet Hayrullah Yılmaz kırmızı kart görürken rakip Amasyaspor FK'da kaleci antrenörü kırmızı kart ve yardımcı antrenör sarı kart gördü.

Karşılaşmada toplam 8 futbolcuya sarı kart çıkarken 1922 Konyaspor'un golcü forveti Seçim Can Koç, 15 Ekim Cumartesi günü Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyum'unda oynanacak Ağrı 1970 Spor maçında cezalı duruma düştü .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.