Görüntü alan gazeteciye saldırdı! O anlar kameraya yansıdı

Aksaray'da bir çocuk, topunu almak isterken elektrik çarpması sonucu jiletli tellere takıldı. Olay yerine gelen gazeteci ise ev sahibi tarafından telefonu gasp edilip küfürlerle karşı karşıya kaldı.

Aksaray'ın Paşacık Mahallesi'nde bulunan müstakil evde, 14 yaşındaki Efekan Ulutaş, arkadaşlarıyla top oynarken topun bahçeye kaçması sonucu tehlikeli bir olayın içine sürüklendi. Topunu almak için duvara tırmanmaya çalışan çocuk, beton duvarın üstündeki demir korkuluklara tırmanırken, üzerinde bulunan jiletli tellere temas etti.

Bu temas sonucu elektrik çarpması yaşayan çocuk, elektriğin etkisiyle jiletli tellere takılarak bahçeye düştü. Elektrik çarpması ve jiletli tellerin kesmesi sonucu yaralanan çocuğa, o sırada çevrede bulunan vatandaşlar yardım edemedi.

Olayın ihbarı üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri derhal olay yerine yönlendirildi. 112 Acil Yardım ekipleri, çocuğa ilk müdahaleyi ambulans içerisinde yaparken, vücudunda jilet kesikleri ve elektrik çarpması izleri bulunan çocuk, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi.

Bu olayın şokunu yaşayan çocuğun yaşadıklarını anlattığı sırada, olayı haberleştirmek amacıyla olay yerine gelen bir gazeteci, farklı bir tehlikenin pençesine düştü. Ev sahibi Fatih T. tarafından telefonu gasp edilen gazeteci, uzun süre telefonunu geri alabilmek için ricada bulundu. Ancak, gazeteci kayıt yaptığı sırada alınan telefonun kaydı sırasında yaşanan bu olaylar, cep telefonunun kamerasına anbean yansıdı. Ev sahibi ve yakınları, gazetecinin kaydettiği görüntüleri silerek olayın izlerini yok etmeye çalıştı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar