Mescid-i Aksa'da Kadir Gecesi! 280 bin Müslüman kutsal topraklar için dua etti

Müslümanların ilk kıblesi işgal altındaki Kudüs'teki Mescid-i Aksa'da bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi, dualar ve gözyaşları ile idrak edildi. Mescid-i Aksa'da bu gece 280 bin Müslüman İslam alemi ve kutsal topraklar için dua etti

Mescid-i Aksa'da Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nde yaklaşık 280 bin Müslüman saf tuttu. İşgal altındaki Kudüs'te çok sayıda Müslümanın Mescid-i Aksa'ya geçişinin İsrail güçlerince engellendiği öğrenilirken yüz binler İslam alemi ve mazlum coğrafyalar için dua etti.

aw872554-01.jpg

Binlerce Müslüman Kadir Gecesi için Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa'ya akın etti.
Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi, Müslümanların ilk kıblesi olma özelliğini taşıyan işgal altındaki Kudüs'teki Mescid-i Aksa'da idrak edildi.

aw872554-02.jpg

Binlerce Müslüman teravih namazını kılmak için Mescid-i Aksa ve avlusunu doldurdu.

aw872554-03.jpg

İslami Vakıflar Dairesi tarafından yapılan açıklamada, Kadir Gecesi’nde yaklaşık 280 bin kişinin Mescid-i Aksa’da olduğu ifade edildi.

aw872554-04.jpg

Yerel kaynaklar, Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa’ya gitmek isteyen çok sayıda Müslüman’ın ise kontrol noktalarında İsrail güçleri tarafından engellendiğini belirtti.

aw872554-05.jpg

aw872554-06.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar