Gölyazıspor’dan eleştirilere yanıt

Gölyazıspor’dan eleştirilere yanıt

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta 2n’ci sezonu geçirmeye hazırlanan Gölyazıspor’da sosyal medyada Gölyazı’nın gençlere şans verilmiyor şeklindeki eleştirilere yanıt geldi.

 

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta 2n’ci sezonu geçirmeye hazırlanan Gölyazıspor’da sosyal medyada Gölyazı’nın gençlere şans verilmiyor şeklindeki eleştirilere yanıt geldi. Kulüp Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİLDİR

“Saygı değer Gölyazı Belediyesporumuzun taraftarları ve sevenleri... Son günlerde medyaya yansıtılan köyün gençlerine şans verilmiyor gibi laflarla karşı karşıyayız. Kesinlikle doğruyu yansıtmamaktadır zaten bunu ortaya atan kişi veya kişiler geçen sene U 19 takımımız lige yeni alışıyorlarken bu kişi veya kişiler "takımı geri çekelim bunlardan birşey olmaz" diyen kişilerdir.

YABANCI VAR MI ALTYAPIDA?

2018-2019 yılında U 19 takımımızdan 6 genç oyuncumuz takıma alınmıştır ama hiçbiri kalmadı o sene bu sene dediğimiz 2019-2020 sezonunda U-19 takımımıza göz atalım ; Diyar Akbayır, Ekrem Akbayır, Vehbi Korkmaz, Mehmet İnce, Mehmet Ali Sarıkuş, Fırat Yılmaz, Kemal Taşdelen, İbrahim Topal, Abdullah Harımcı, Hacı Unutmaz, Mehmet Apaydın, Hacı Aksoy,Doğu Gültekin , Adnan Buhurcu, Mehmet Vural, İsmail Yıldırımpınar, Hakan Masat, Mustafa Masat, Ramazan Masat, Diyar Biçer , Kemal Buhurcu, Berdan Orakçı.

U 15 TAKIMI DA KURULACAK
Bu kadrodan 4 genç a takıma alındı geriye 1 kişi kaldı. projemizde U 15 takımı da var. 15 yaş ve altı için de hazırlığımız vardır.  Amacımız adece Gölyazımızın adını duyurmaktır. Emeğimizde alın terimizde bu yöndedir. Bu yola bizle çıkanlara teşekkür eder işlerinde başarılar dileriz.” Spor Servisi