Eyüp Bilim Şenliği başladı

Eyüp Bilim Şenliği başladı

İSTANBUL (AA) - Eyüp Belediyesi’nin on gün sürecek Gençlik ve Fetih Şöleni programının ikinci günü “Bilim Şenliği” ile başladı Açılışını...

İSTANBUL (AA) - Eyüp Belediyesi’nin on gün sürecek Gençlik ve Fetih Şöleni programının ikinci günü “Bilim Şenliği” ile başladı

Açılışını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yaptığı Bilim Şenliği’nde, özel ve resmi elliye yakın okulda eğitim gören öğrencilerin TÜBİTAK destekli ve diğer okul çalışmalarında ortaya çıkardıkları eserler sergileniyor.

Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan etkinlikte konuşan Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütücü, Bilim Şenliği’nin düzenlenmesine sundukları katkılarından dolayı Eyüp Belediyesi’ne teşekkür ederek, öğrencilerin küçük çalışmalarını sergilemelerindeki amacın öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak olduğunu söyledi.

Haliç Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen Bilim Şenliği’nin yanı sıra, öğrenciler okçuluk, cirit ve kılıç kalkan çadırlarında milli sporları öğreniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler