Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Özlü:

Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Özlü:

"Fetullahçı Terör Örgütü yapılanmasından tamamen kurtulmak için bu anayasa önemli. 17-25 Aralık'ı hatırlayın. Sorumsuz Ergenekon davalarını hatırlayın. Bu paketle birlikte FETÖ tarafından bozulan yargıyı tekrar düzelteceğiz"- "Maalesef Türkiye'deki muhale

BİLECİK (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasından tamamen kurtulmak için bu anayasa önemli. 17-25 Aralık'ı hatırlayın. Sorumsuz Ergenekon davalarını hatırlayın. Bu paketle birlikte FETÖ tarafından bozulan yargıyı tekrar düzelteceğiz." dedi.

Bakan Özlü, AK Parti Söğüt İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'nda, Türkiye'deki mevcut muhalefetin 14 yıldır hiçbir konuda çözüm önerisi sunmadığını belirtti.

Muhalefetin her konuda 'hayır' dışında bir cümle kurmadığını ifade eden Özlü, şunları söyledi:

"Türkiye'deki muhalefet çözüm, proje üretmez, onlar her şeye 'hayır' derler. 'Köprü, tünel, anayasa yapacağız' deriz, 'hayır' derler. Arkadaşlar, bir öneriniz, fikriniz olsun. Türkiye için iyi bir teklifiniz olsun. Maalesef Türkiye'deki muhalefet yapıcı değil. AK Parti olarak ülkemizdeki mevcut sistemin her bakımdan değişmesi için 14 yıldır büyük gayret sarf etik. Bu yapılan çalışmalar sonucunda Türkiye, nereden, nereye geldi. AK Parti'nin reformcu bir karakteri var. Biz iş yaparız, üretiriz, diğerleri konuşurlar. Ama iş yapma noktasına geldiğinde onlardan ses çıkmaz."

Bakan Özlü, referandumda özellikle vatandaşların komşu ve arkadaşlarına 'evet' oyu vermeleri konusunda ısrarcı olmaları gerektiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimseyi üzmeyeceğiz, zorlamayacağız ama ikna etmek için sürekli anlatacağız. Bu anayasa paketini biz tek başımıza yapmadık. MHP ile uzlaşarak birlikte yaptık. Bu anayasanın her bir maddesi önemli. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasından tamamen kurtulmak için bu anayasa önemli. 17-25 Aralık'ı hatırlayın. Sorumsuz Ergenekon davalarını hatırlayın. Bu paketle birlikte FETÖ tarafından bozulan yargıyı tekrar düzelteceğiz. AK Parti hükümeti olarak gerçekten çok çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler ortada. Çok ciddi mesafeler aldık. Bunları yapıyorsunuz da daha ne istiyorsunuz diye soruyorlar. Bu yaptıklarımız şu andaki sisteme rağmen yapılmış hizmetlerdir. Enerjimizin, gücümüzün azaltıldığı dönemde yaptığımız hizmetler. Yeni sistemde çok daha fazla yol kat edeceğiz"

Özlü, beraberindeki Bilecik Valisi Süleyman Elban ve diğer ilgililerle Söğüt ilçesindeki Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret etti. Burada dua eden Özlü, daha sonra Bilecik'teki Şeyh Edabali Türbesi'ne ziyarette bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler