Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Makedonya Enformasyon Toplumu ve Yönetim Bakanı Tomovska, kutlama mesajı gönderdi

ÜSKÜP (AA) - Makedonya Enformasyon Toplumu ve Yönetim Bakanı Marta Arsovska Tomovska, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla tebrik mesajı gönderdi.

Tomovska mesajında, gazetecilik mesleği için son derece karmaşık olan, geleneksel medyaların yaşam mücadelesi verdiği, internet medyası ve sosyal ağların yükselişte olduğu, teyit edilmemiş, yanlış ve yalan haberlerin yayıldığı bir dönemde, tarafsız, doğru ve teyit edilmiş bilgilere ulaşmanın önemine işaret etti.

AA'nın 97 yıldır dünya medyasında aktif bir role sahip olduğunu kaydeden Tomovska, "Anadolu Ajansı, tüm gazetecilik kurallarına ve etik kurallara uygun olarak adil, tarafsız ve zamanında bilgilendirmenin örneğidir." ifadelerini kullandı.

Tüm bu nedenlerden dolayı, AA'nın haklı olarak Makedon halkının da güvenini hak ettiğini vurgulayan Tomovska, Makedonca dilinde yayına başlanmasının da kendileri için ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Tomovska, AA'nın başta Üsküp ve Ankara olmak üzere dünya genelindeki tüm çalışanlarının 97. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, başarılarının uzun yıllar sürmesi temennisinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler