AK Parti İlçe Başkanı Hız'dan Anadolu Lisesine ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Hız'dan Anadolu Lisesine ziyaret

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Hız, Okul Müdürü Nuri Caner'den çalışmalarıyla...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Hız, Okul Müdürü Nuri Caner'den çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Burada konuşan Hız, resmi ve özel kurumlara ziyaretlerde bulunduğunu, siyaseten üzerine düşeni yapmaya çalışacağını söyledi.

Tüm kurumlara ve özel sektöre ait iş yerlerine ziyaretlerde bulunduğunu kaydeden Hız, "Böylece ilçede kurumlararası diyaloğu sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda, ziyaretlerde bulunduğum yerler ve sıkıntıları hakkında bilgi alıyorum. Kamu kurum ve kuruluşlarında, kurumlar arası diyaloğu ve koordineyi sağlamaya çalışıyorum. İlçemiz insanı, ilçemiz için bir şeyler yapılıyorsa, yapılmaya çalışılıyorsa, biz bu günler için varız. Sorunları alıyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Bundan kazançlı çıkacak Beypazarı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Caner de okullarında öğrencilerinin kimya öğretmenleriyle laboratuvarlarda cilde zararı olmayan deterjan ürettiklerini ve temizlik maddesi olarak bazı okullara verdiklerini hatırlattı.

Hız'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Caner, yapacakları çalışmalar, faaliyete geçecek atölyeler için destek beklediklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından Hız, okuldaki atölye ve kimya laboratuvarlarını gezdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler