3. Uluslararası Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Anma Etkinlikleri

3. Uluslararası Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Anma Etkinlikleri

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 3. Uluslararası Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Anma Etkinlikleri kapsamında kanaat önderleri bir araya geldi.Valilikten yapılan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 3. Uluslararası Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Anma Etkinlikleri kapsamında kanaat önderleri bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir restoranda düzenlenen etkinliğe, Vali Güngör Azim Tuna, Vali Yardımcısı Şakir Erden, Şeyh Şücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim Balcı, Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Dergahı Postnişini Mehmet Demirtaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Tuna, etkinlikte yaptığı konuşmada, Anadolu'nun ve Balkanların farklı yerlerinden Eskişehir'e gelen misafirlere teşekkür etti.

Seyyid Sultan Şücaaddin Veli'yi önemli bir şahsiyet olarak nitelendiren Tuna, Eskişehir’in kültürel zenginliklerinin yanı sıra insanların bu şehirde dostça yaşadığını kaydetti.

Tuna, 3. Uluslararası Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Anma Etkinlikleri'nde emeği geçenlere teşekkür etti.

Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Dergahı Postnişini Mehmet Demirtaş ise dost ve beraber olunduğu sürece Allah yolundan ayrı kalınmayacağını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler