15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret Borsasınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanların aileleri ve yaralananlar için...

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret Borsasınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanların aileleri ve yaralananlar için başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına bağışta bulunuldu.

Borsa Başkanı Ekrem Baştuğ, yaptığı yazılı açıklamada, hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşların ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralıların acılarına ortak olmak için Hükümetin şehit ve gazilere tanınan bütün hakları 15 Temmuz gazi ve şehitlerine tanıdığını ve tüm imkanlarını da seferber ettiğini belirtti.

Aziz milletin yaşanan bu acı karşısında yoğun yardım etme talebinde bulunduğunu vurgulayan Baştuğ, "Milletimizin yoğun taleplerini karşılamak amacıyla, bu bağlamda biz de 15 Ağustos 2016 tarihinde düzenlemiş olduğumuz Meclis toplantımızda 100 bin lira bağış yardımı yapma konusunda karar almış bulunmaktayız. Aziz vatanımızın yaşadığı bu sıkıntılı dönemde şehit ve yaralı olan vatandaşlarımıza yardım etmek için tüm sivil toplum kuruluşlarını da göreve davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler