15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

KONYA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşların aileleri ile yaralananlar için başlatılan dayanışma...

KONYA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşların aileleri ile yaralananlar için başlatılan dayanışma kampanyasına Akşehir Belediyesi çalışanları destek sağladı.

İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, belediye binasında gazetecilere yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Darbe girişimi sırasında şehit düşen ve yaralananların haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ifade eden Akkaya, şunları kaydetti:

"Bugün Akşehir Belediyesi personeli olarak, 15 Temmuz darbe girişiminde canlarını hiçe sayarak, memleketlerinin bağımsızlığı, vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya destek vermek üzere buraya geldik. Belediyemizdeki bütün yönetici, memur, işçi personeli ile beraber topladığımız yardımlarımızı açılan hesaba yatırdık. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Bugün burada rahatça bankaya gelip, bu yardımı yapabiliyorsak, tüm bu faaliyetler yine normal şekilde devam ediyorsa, bu şehit ve gazilerimizin sayesindedir. bunu hiç bir zaman unutmayacağız."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler