1 Mayıs'a doğru

1 Mayıs'a doğru

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.Vali Tuna mesajında, 1 Mayıs'ın tüm...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

Vali Tuna mesajında, 1 Mayıs'ın tüm çalışan kesimin barış, dostluk, kardeşlik, alın teri, dayanışma ve kaynaşma günü olarak kutlandığını söyledi.

Tuna, 1 Mayıs'ın, 22 Nisan 2009 tarihinde de resmi tatil olarak ilan edildiğini belirterek, şöyle konuştu :

"Bizler insan için kutsal sayılan emeğin etrafında örnek olacak birlik ve dayanışma kültürü ile insana değer veren, emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören büyük bir medeniyetin mensuplarıyız. Şeyh Edebali'nin 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' nasihatine de kulak vererek, işçi ve diğer çalışanlarımızın çalışma hayatı ve yaşam standartlarının daha da yükseltilmesi için yoğun çalışmalar sürdürülerek ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılar sağlanmıştır. Ekonomimizin günden güne güçlenerek günümüz seviyesine ulaşmasında en büyük pay şüphesiz çalışanlarımızındır. Bu düşüncelerle, 1 Mayıs'ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, anlamına yakışır bir şekilde bayram olarak kardeşlik ve barış içinde kutlanmasını temenni ediyor, milyonlarca çalışanı başta olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü en iyi dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler